Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SHIPEEDY'NİN YENİ YÜZÜ İHRACATÇI VE İTHALATÇININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

SHIPEEDY'NİN YENİ YÜZÜ İHRACATÇI VE İTHALATÇININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

SHIPEEDY'NİN YENİ YÜZÜ İHRACATÇI VE İTHALATÇININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK12.01.2023Arkas Lojistik'in bir yıl önce 'Dijital hızda taşımacılık' hedefiyle faaliyete geçirdiği online platform Shipeedy, yeni arayüzü ile parsiyel lojistik hizmetinde daha hızlı ve daha kolay hizmetin adresi olmaya devam ediyor.

Dünyanın her yerine geniş ve güvenilir hizmet ağıyla denizyolu parsiyel lojistik hizmeti veren Shipeedy Lojistik, müşterilerine Shipeedy.com üzerinden hızlı çözümler üretmeye devam ediyor. Yenilenen Shipeedy.com başta KOBİ’ler olmak üzere ihracatçı ve ithalatçı şirketlere kapıdan kapıya ve limandan limana ihtiyaca göre hızlı, esnek taşıma çözümleri sunuyor. www.shipeedy.com’un yeni versiyonunda data analitiği altyapısı kullanılarak müşterilerin talepleri ve istekleri veri halinde işlenerek ihtiyaçları analiz edildi.

Yeni arayüz, yeni fırsat ve kolaylıklar
Türkiye’nin dış ticaretini destekleyecek, KOBİ’lerin büyümesine katkı sunacak Shipeedy.com, şirketlerin daha kaliteli, kolay, ucuz ve dijital hizmet almasını sağlayacak. Yeni versiyonla müşteriler kullanıcı dostu bir arayüzle hızlı bir şekilde 7/24 online fiyat alabilecek ve hizmet talebinde bulunabilecek. Platformda ayrıca müşteri ve bölge bazlı özel kampanyalar da düzenlenecek.

Yenilenen versiyon sayesinde bir konteyneri dolduramayacak büyüklükteki koli, palet, çuval gibi parsiyel yükler dijital platform Shipeedy.com üzerinden uzman ekiplerce daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ulaştırılacak.

Mevcut ve yeni müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş hizmetler sunacak platformun mobil kullanıcı deneyimi dünya genelinde giderek artan mobilite ihtiyaçlarına paralel olarak iyileştirildi.

Tüm süreceler online takip edilebilecek
Kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi, görsel tasarımı ve yazılımı Arkas Lojistik AR-GE merkezi tarafından geliştirilip projelendirilen Shipeedy.com’un yeni versiyonu tüm süreçleri online takip edebilme imkânı da sunuyor.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr