Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD VE SUPPLYCHAINMACHINE’DEN İŞ BİRLİĞİ

UTİKAD VE SUPPLYCHAINMACHINE’DEN İŞ BİRLİĞİ

UTİKAD VE SUPPLYCHAINMACHINE’DEN İŞ BİRLİĞİ10.01.2023Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, taşımacılık ve lojistik sektörüne yönelik yeni nesil bir dijital medya platformu üzerinden hizmet sunan supplychainmachine.com ile iş birliği gerçekleştirmiştir.

Global nitelikte içeriğe ve üye profiline sahip olan supplychainmachine.com platformu, tedarik zincirini merkeze alan 7/24 video akışı, canlı çevrimiçi seminerler, hayat boyu öğrenme özelliği, birebir söyleşiler ve uzman videoları aracılığı ile firmaların yönetsel gelişimine katkıda bulunabilecek yeni nesil bir medya aracıdır.

Prof. Dr. Stefan Işkan supplychainmachine.com platformu üzerinden yayınladığı videolar aracılığı ile sektör profesyonellerinin global gelişmeleri farklı açılardan hızlı bir şekilde takip etmesini hedeflemektedir. supplychainmachine.com'da yayınlanan içerik otomotiv, kimya, elektronik, hava taşımacılığı, deniz taşımacılığı, karayolu taşımacılığı, satın alma, BT vb. endüstri alanlarındaki tedarik zinciri dünyasının tüm gelişmelerini yakından takip etmeye olanak sağlamaktadır. Dinamik ve kapsayıcı yeni nesil bir medya aracı olan platform, ayrıca iOS ve Android ile uyumludur.

Uluslararası üyeler için yıllık platform üyeliği 2.500 euro olup, platforma üye olmak isteyen UTİKAD üyeleri, 31 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek üyeliklerde yıllık toplam 1.000 euro ayrıcalıklı erken ödeme fırsatından faydalanabilecektir. Şirket kurumsal hesabı üzerinden yapılacak üyeliklerden Türkiye’deki merkezde faaliyette bulunan tüm çalışanlar faydalanabilecektir.

Üyelikler www.supplychainmachine.com üzerinden gerçekleştirilmekte olup erken üyelik için UTİKAD üyelerine özel promosyon kodu TRU20230131T olarak belirtilmiştir. 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren Türkiye için yıllık üyelik bedeli 1.250 euro olacaktır.

Daha fazla bilgi için Uluslararası Genel Yayın Yönetmeni ve Uluslararası Satış-Pazarlama Ortağı Altınay Bekar (altinay@supplychainmachine.com) ile iletişime geçebilirsiniz.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr