Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gümrük / DPT MÜSTEŞAR YARDIMCILIKLARINA ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ

DPT MÜSTEŞAR YARDIMCILIKLARINA ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ

DPT MÜSTEŞAR YARDIMCILIKLARINA ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ14.07.2009

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre Müsteşar Yardımcılıklarına Ahmet Yaman ve Erhan Usta atandı

 

ANKARA - Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşar Yardımcılıklarına Ahmet Yaman ve Erhan Usta atandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, DPT Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı Yılmaz Tuna getirildi.

DPT'de Planlama Uzmanlıklarına, Planlama Uzman Yardımcıları Nurhan Parlak Şahin, Volkan İdris Sarı, Kadir Başboğa, Serdar Polat'ın atanmaları uygun görüldü.

Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığında açık bulunan 6. derece kadrolu Sigorta Denetleme Uzmanlıklarına, Sigorta Denetleme Uzman Yardımcıları Mete Güler ve Volkan Ovalı, 7. derece kadrolu Sigorta Denetleme Uzmanlığına Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı Dilek Sakallıoğlu atandı.

Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına aynı yerde görev yapan Dış Ticaret Uzmanı Mehmet Kudret Ceran'ın atanması uygun bulundu.

Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Doğan Kanmaz, başka bir göreve atanmak üzere bu görevden alındı.

Başbakanlık Müşavirliğine Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu atandı

Öte yandan Başbakanlık İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Başbakanlık Müşavirliğine atandı.

Bazı müsteşar ve genel müdür yardımcıları ile il müdürlerinin atama ve yer değiştirmelerine ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Başbakanlık İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Fendoğlu, Başbakanlık Müşavirliği'ne atanırken, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulunda boş bulunan üyeliklere, Tülin Alıç ve Cemil Zeybek getirildi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Adalet Başmüfettişi Cengiz Güler, Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Bakanlık Başmüfettişi Muhammet Gedik, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Talat Aydın, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Özay Atbaş atandı.

Ayrıca, Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Erkan Gülderen, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Fuat Dursun, Çanakkale İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Osman Çakmak, Kırklareli İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne de Fikri Erbaş getirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Adana Meteoroloji Bölge Müdürü İdris Coşkun da bir başka göreve atanmak üzere, bu görevinden alındı.

Kaynak: Dünya Gazetesi

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr