Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD ÜYELERİNE ÖZEL LOJİSTİKTE YEŞİL DÖNÜŞÜM WEBİNARI

UTİKAD ÜYELERİNE ÖZEL LOJİSTİKTE YEŞİL DÖNÜŞÜM WEBİNARI

UTİKAD ÜYELERİNE ÖZEL LOJİSTİKTE YEŞİL DÖNÜŞÜM WEBİNARI25.10.2022
27 Ekim 2022 tarihinde 11.00-12.30 saatleri arasında UTİKAD Üyelerine özel "Lojistikte Yeşil Dönüşüm Webinarı" düzenlenecektir.

Söz konusu webinarda, T.C. Ticaret Bakanlığı ile Avrupa Yeşil Mutabakatı başta olmak üzere çeşitli çalışmalar yürüten, özellikle Avrupa Yeşil Mutabakatı'na uyum ve sürdürülebilirlik konularında şirketlere destek veren Horizon Danışmanlık şirketinin kurucusu Eser Erginoğlu UTİKAD Üyelerine özel "Lojistikte Yeşil Dönüşüm" konulu bir sunum gerçekleştirecek olup sunumun ardından üyelerimizin soruları yanıtlanacaktır.

Webinara kayıt olmak isteyen üyelerimizin sektorel@utikad.org.tr adresine bilgi vermelerini rica ederiz.

Eser ERGİNOĞLU kimdir?

Eser ERGİNOĞLU 1989 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra çeşitli kurumlarda yöneticilik yaptı. İlk olarak ESBANK A.Ş.’de Management Trainee olarak başladığı iş hayatı, Koç Grubu RAM Dış Ticaret A.Ş.’de Plastik ve Kağıt Ticaret Müdür, DAVID D SMITH ve MONDI TIRE KITSAN A.Ş.’de Satış Direktörü ve Fabrika Genel Müdürü, Kibar Holding’e bağlı İSPAK A.Ş.’de Genel Müdür olarak devam etti. Özellikle plastik- kağıt hammaddesi ve ambalaj sektöründe uzmanlaştı. 2020 yılında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı. Bu görevinde Ticaret Bakanlığı ile Avrupa Yeşil Mutabakat başta olmak üzere yürütülen çeşitli çalışmalarda görev aldı. 2020 yılı sonunda Horizon Yönetim Danışmanlık firmasını kurdu. Almanya merkezli ClimatePartner firmasının Türkiye temsilcisidir. Özellikle Avrupa Yeşil Mutabakatı’na uyum ve sürdürülebilirlik konularında şirketlere destek vermektedir

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr