Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / PACE LOJİSTİK, FİLOSUNDAKİ TIRSAN ARAÇ SAYISINI 285’E YÜKSELTTİ

PACE LOJİSTİK, FİLOSUNDAKİ TIRSAN ARAÇ SAYISINI 285’E YÜKSELTTİ

PACE LOJİSTİK, FİLOSUNDAKİ TIRSAN ARAÇ SAYISINI 285’E YÜKSELTTİ17.10.2022
Tırsan, sektörün yeni oyuncularından Pace Lojistik’e 30 adet Tırsan araç teslim etti. Pace Lojistik’in yeni yatırımıyla filosundaki Tırsan araç sayısı 285 adede ulaştı. Pace Lojistik 2023 için 200 adetlik daha Tırsan araç yatırımını duyurdu.

Türkiye’nin güvenilir lider Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Pace Lojistik Kurucu Ortağı Onur Talay, Pace Lojistik Kurucu Ortağı Berkcan Danış ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Tırsan Ar-Ge merkezimizde müşterilerimiz için ve müşterilerimiz ile birlikte ihtiyaçlarınızı tam karşılayacak en son teknoloji ürünleri geliştiriyor ve sektöre yön veriyoruz. Müşteri memnuniyeti, bu işe başladığımız ilk günden bu yana her zaman önceliğimiz oldu. Biliyoruz ki müşterilerimiz bizim ürünlerimiz ile geleceği tasarlayacak, rekabet gücünü artıracak ve değer kazanacak. Sektörün yeni ve güçlü oyuncularından biri olan iş ortağımız Pace Lojistik’e bugün araç teslimatı gerçekleştirmekten dolayı gururluyuz. Pace Lojistik ile iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

Sektör Lideri Tırsan Her Zaman ve Her Koşulda Yanımızda
Teslimat töreninde Pace Lojistik’in faaliyetleri hakkında da bilgi?veren Pace Lojistik Kurucu Ortağı Onur Talay, "Müşterilerimize, otomotiv, tekstil, makine, FMCG, gıda, kimya-petrokimya ve elektronik alanında hizmetler sunuyoruz. Sektör lideri Tırsan’ı öncelikle tercih etme nedenimiz, her zaman ve her koşulda yanımızda olmasıdır. Bunun yanı sıra, Tırsan ürünlerinin güvenilirliği ve sağlamlığı, yıllara dayanan tecrübesi, grup şirketlerimizin duyduğu memnuniyet, şeffaf iletişim ve hızlı geri bildirim de bulunmaları da bizim için diğer önemli bir tercih sebebidir" dedi.

Tırsan ile Operasyonel Verimliliğimiz En Üst Seviyeye Çıkarıyoruz
Talay sözlerine şu şekilde devam etti, "Firmamızın, Türkiye’de Dilovası’nda gümrüklü, serbest deposu ve Büyükçekmece’de serbest ihracat deposu bulunmaktadır. Ayrıca Bulgaristan şirketimize bağlı olarak, Plovdiv’de geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan gümrüklü ve serbest depomuzla da faaliyet göstermekteyiz. 2021 yılında filomuza için gerçekleştirdiğimiz Tırsan yatırımıyla pazara hızlı bir giriş yaptık. Yeni alımını yapmış olduğumuz 30 adet Tırsan Multi Ride aracı ile filomuz daha da güçlendirdik. Araçta bulunan tren yükleme opsiyonuyla taşımalarda yüksek verimlilik elde ederken, Yük Emniyet Sertifikasına sahip araç üst yapısıyla da yükün güvenliğini garanti altına alabiliyoruz. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride aracının sahip olduğu bu özellik ile tüm operasyonlarımızda zamandan tasarruf ediyoruz. Öte yandan Tırsan’ın firmamıza sağladığı kaliteli ve hızlı satış sonrası hizmetlerden de çok memnunuz. Tırsan ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğine inancımız tam. Önümüzdeki yıl içinde yine 200 adetlik Tırsan araç yatırımı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri
Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlar, çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup, çekici ayırt etmez. Bu sayede hem midilli hem de yarı midilli çekiciler başta olmak üzere tüm çekicilerle eşleşebilir. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır. Araç, Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği artırmak üzere geliştirilmiştir. Bu opsiyon içerisinde, 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur.

Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde; 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunmaktadır. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu ile uluslararası yük taşımacılığı gerçekleştiren müşterimiz için doğru çözümdür.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr