Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GENEL TRANSPORT ‘’İYİLİĞİ TAŞIYORUZ!” DİYOR

GENEL TRANSPORT ‘’İYİLİĞİ TAŞIYORUZ!” DİYOR

GENEL TRANSPORT ‘’İYİLİĞİ TAŞIYORUZ!” DİYOR31.05.2022
Ülkemizde her yıl yaklaşık 3 milyon hasta kan bağışına ihtiyaç duyuyor. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında harekete geçen GENEL TRANSPORT aşağıdaki açıklamayı kamuoyuyla paylaştı;
30 yılı aşan saygın konumu ile sektörünün öncü firmalarından GENEL TRANSPORT, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında TÜRK KIZILAY ile ‘’Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası’’ düzenleyecektir.
İstanbul Genel Merkez – Harbiye ofisinde 2 Haziran 2022 Perşembe günü düzenlenecek farkındalık projesi hem şirket çalışanlarına hem de bölgedeki vatandaşların katılımına açık olacak şekilde planlanmıştır.
Genel Merkez binamızın önünde konumlanacak olan Türk Kızılay araçları hem çalışanlarımız hem de tüm bölgedeki vatandaşların bağış yapabilmesi için hazır bulunacaktır.
Kan ve Kök Hücre bağışında bulunmak isteyen ve önemli bir sağlık problemi olmayan herkes, yanlarında Kimlik Belgeleri olmak kaydıyla tok karnına bağışta bulunabilir.
Kan Bağışında bulunamamanız durumunda ise, sadece 3 tüp kan vererek kök hücre bağışında bulunabilir, bir insana hayat bağışlayabilirsiniz.
Kök hücre bağış sürecini anlatan video linki aşağıda incelemelerinize sunulmuştur.
‘’Ülkemizde her yıl 1200'ü çocuk, 4500 kişi lösemiye yakalanıyor.
Lösemili hastaların daha uzun yıllar sağlıklı bir yaşam sürebilme şansları, kemik iliği nakli için gönüllü donör sayısının artmasına bağlı.
Donörlük için verilecek her bir örnek, ilik nakli bekleyen binlerce hasta için umut kaynağı olacak ve sağlıklı yaşam şanslarını artıracaktır.’’
Unutmayalım ki Kan ve Kök Hücre Bağışı ile tek bir kişiye değil, hastanın ailesine de hayat bağışlıyoruz.
Bu bilinçle bağışçı olmanızı diliyor ve GENEL TRANSPORT olarak diyoruz ki; ‘’İYİLİĞİ TAŞIYORUZ!"

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr