Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EVOLOG LOJİSTİK GENÇLERLE BÜYÜYOR

EVOLOG LOJİSTİK GENÇLERLE BÜYÜYOR

EVOLOG LOJİSTİK GENÇLERLE BÜYÜYOR25.05.2022
EvoLog Lojistik kısa sürede 114 milyon €’ya ulaşan cirosunu ve ürün çeşitliliğini, % 74’ü Y kuşağından oluşan genç bir ekip ile yönetiyor. Müşteri memnuniyeti odaklı entegre lojistik hizmetleri veren EvoLog Lojistik kısa sürede 114 milyon €’ya ulaşan cirosunu ve ürün çeşitliliğini, % 74’ü Y kuşağından oluşan genç bir ekip ile yönetiyor.
2013 yılında kurulan genç ve dinamik kadrosuyla her geçen gün büyüyen EvoLog Lojistik, kurulduğu günden buyana birçok başarıya imza attı. İlk günden bu yana biriktirdiği tecrübe ve teknik bilgisi sayesinde müşterilerinin beklentilerini genç ve dinamik kadrosu ile cevaplayan EvoLog Lojistik genç kuşağın tercih ettiği şirketler arasında yer alıyor.
Gençler EvoLog Lojistiği, EvoLog Lojistik gençleri tercih ediyor
EvoLog Lojistik İK Müdürü Alev Erdoğu "pandemi dönemi olan2021 yılında 230 ve 2022’nin ilk çeyreğinde 104 yeni çalışma arkadaşımızı ailemize dahil ettik ve toplam 670 kişiye ulaştık. Ekipman ve yeni hizmet yatırımlarımızın artmasıyla yıl sonuna kadar genç istihdamının devam edeceğini söyleyebilirim. Deneyimli çalışma arkadaşlarımızın, aramıza yeni katılan çalışanlarımızla bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları, onlara yol arkadaşlığı yapmaları sektörde "okul" olarak bilinmemizi sağlıyor. Kurum kültürümüzün önemli bir parçasının "samimiyet" ve "bilgi paylaşımı" olduğunu söyleyebilirim. Çalışan yapımız, genç nüfusun ülke nüfusu içindeki payının artması ve genç arkadaşlarımızın ağırlıklı olarak hizmet sektörlerinde çalışmayı tercih etmesi nedeniyle giderek gençleşiyor. Son 3 yıl için çalışan yapımıza yakından baktığımızda; ofis çalışanları içinde kadınlarımızın sayıca erkeklerden fazla olduğunu görüyoruz. Covid19 şartlarında bu sonuca ulaşmış olmak bizim için mutluluk verici. Pandemi süreci kadın çalışanların üzerinde ev işleri ve çocuk bakımıyla ilgili sorumlulukları ağırlaştırması nedeniyle iş hayatından uzaklaşma sebeplerinden biri oldu. Evolog Lojistik olarak hibrit ve uzaktan çalışma modelleri ile kadın çalışanlarımızı çoklu sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için destekliyoruz. Evolog olarak attığımız her adımda sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Etkinliklerle kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda etkinliklere katılan kadın ve çocuklarımız adına bağışlarda bulunduk. Tohum Otizm Vakfı destekçisi olarak "Özel Eğitim Sınıf Donanımı Projesi"nde Nisan ayında ikinci sınıfımızı açtık. Hoş geldin paketlerimizin içinde kadın girişimciler tarafından yapılan ürünler tercih ederek kadın girişimcilerimize destek veriyoruz. Pati’li dostlarımıza kapısı her zaman açık bir ofisimiz de var." dedi.

Kaynak: lojiyol.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr