Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OREGON, 200 NAKLİYECİ ORTAĞI İLE ANTALYA’DA BULUŞTU

OREGON, 200 NAKLİYECİ ORTAĞI İLE ANTALYA’DA BULUŞTU

OREGON, 200 NAKLİYECİ ORTAĞI İLE ANTALYA’DA BULUŞTU15.05.2022
Oregon Teknoloji Hizmetleri Yo¨netim Kurulu Bas¸kanı Eyu¨p Bartık , "Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş., Gaziantep, Hatay, Kayseri, Mersin, Konya Oregon şirketlerini kurduk. Bu yıl sonunu kadar da üç şehirde daha Oregon şirketi kuracağız" dedi.
Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş., 2023 Yılı Vizyon Toplantısı’nı Antalya Granada Hotel’de gerçekleştirdi. 200’e yakın nakliyecinin katıldığı toplantıda Oregon Teknoloji Hizmetleri Yönetim Kurulu Bas¸kanı Eyüp Bartık şunları söyledi: "Oregon olarak büyüyoruz. Temel hedeflerimizden biri ortaklarımızı bir araya getirmek. Aynı zamanda bu vesile ile sektörün gerçek sahipleri olduğumuzu göstermek istiyoruz. Biz lojistiğin ne kadar önemli olduğunu çeyrek asırdır vurguluyorduk. İçinden geçtiğimiz pandemi sürecinde lojistiğin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından görüldü.
Bu süreçte e-ticaretin hacminde önemli oranda artış oldu. Biz dört kuşaktır lojistikten ekmek yiyen bir firmayız. 2012 yılında Oregon’u kurduk ve daha sonra 2017 yılında tamamını satın alarak yola çıktık. İlk başta Gaziantep, Hatay, Kayseri, Mersin, Konya Oregon şirketlerini kurduk. Bu yıl sonunu kadar da üç şehirde daha Oregon şirketi kuracağız.
Lojistik sektöründe isek yatırım yapmak zorundayız. Yatırım deyince bizim sektörde çekici ve treyler yatırımı anlaşılıyor ama çok önemli yatırımları kaçırıyoruz. Örneğin e-ticaret siteleri çok önemli depo yatırımları yaptılar. E-ticaret sitelerinin çok büyük depoları var. O depo yatırımını kimler yapıyor? Gayrimenkulcüler bu yatırımı yapıyor. Lojistik sektöründe birçok önemli yatırım fırsatları var. Biz Oregon olarak bu fırsatlar nedeniyle de bir araya geliyoruz. Teminatları artırmamız gerekiyordu onları artırdık. Arka planda inanılmaz çalışıyoruz.
Oregon ortakları olarak yani sizlerle olarak lojistik merkezler yapacağız. Depolar yapacağız, kiraya vereceğiz. Biz kamyoncu olarak değil en iyi lojistikçiler olacağız" dedi.
Oregon Teknoloji Hizmetleri Genel Müdür Selçuk Yılmaz ise konuşmasında, "40 milyon TL teminat miktarından 4 milyar TL’ye çıktık. Teminat miktarını 100 kat artırdık" dedi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr