Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ESALCO'DAN YENİ VE BENZERSİZ HİZMET!

ESALCO'DAN YENİ VE BENZERSİZ HİZMET!

ESALCO'DAN YENİ VE BENZERSİZ HİZMET!07.02.2022
Esalco Lojistik; Baltık ülkeleri ve Rusya'ya alternatif güzergah üzerinden hızlı ve ekonomik parsiyel karayolu lojistik servisini duyurdu.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından "Rusya Federasyonu’na Yapılan Taşımalar" konulu bir duyuru yapıldı. Duyuruda Gürcistan-Rusya sınırında bulunan "Verkhniy-Lars" sınır kapısında 1.500'den fazla taşıtın sınır bölgesinin Gürcistan kısmında beklediği, Rusya Federasyonu'na diğer denetim noktalarından giriş/çıkış yapılması imkanı ile alternatif denizyolu/demiryolu taşımacılığı olasılıklarının değerlendirilmesinin uygun olacağı ifade edildi.

Yapılan duyuru üzerine Esalco Lojistik; taşıma işleri organizatörleri ve ihracatçıların süreçlerini kolaylaştırmak adına harekete geçti.

Litvanya (Vilnus) aktarmalı olan servis; Estonya, Letonya, Belarus, Rusya ve Finlandiya'ya yapılan parsiyel karayolu taşımacılığına imkan sunuyor.

Haftanın 2 günü (Çarşamba-Cuma) İstanbul'dan çıkış yapan parsiyel karayolu servisinin, yükü Türkiye'nin her şehrinden ve kapıda alma imkanı sağladığını ifade eden Esalco Lojistik; sınır geçişlerinde ekstra maliyet, doküman ihtiyacı ve gecikme olmaksızın gümrük mevzuatına takılmadan hizmet olanağı sağladıklarını ifade etti.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr