Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ'NİN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ'NİN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ'NİN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI11.01.2022
Türkiye'de sadece UTİKAD tarafından İTÜSEM iş birliği ile başarıyla sürdürülen ve Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliği'ne göre taşıma işleri faaliyetlerinde bulunacak firmalarda mesleki yeterlilik şartı olarak aranan ÜDY Belgesi'nden muafiyet sağlayan FIATA Diploma Eğitimi'nin yeni dönem kayıtları başladı.

Eğitim COVID-19 salgını sebebiyle çevrimiçi düzenlenecek olup Türkiye'nin her yerinden katılım sağlanabilecek.

Çok modlu taşımacılık dahil olmak üzere tüm taşıma modları, dış ticaret, depolama ve dağıtım, gümrük süreçleri, sigorta, tehlikeli maddeler, güvenlik ve emniyet, lojistik sektöründe bilişim teknolojilerinin kullanımı konuları, mevzuat ile operasyonel bilgiler eşliğinde sektörün ve akademik dünyanın deneyimli temsilcileri tarafından katılımcılara aktarılacak. Eğitim dili Türkçe olan FIATA Diploma Eğitimi dersleri 18 Ocak 2022 - 3 Eylül 2022 tarihleri arasında Salı, Perşembe günleri 18.00-21.00 ve Cumartesi günü 10.00-13.00 saatleri arasında, çevrimiçi platform üzerinden yapılacaktır. %70 oranında devam zorunluluğunun ve sınavlarda başarı şartının olduğu eğitime, hizmet yelpazesini genişletmek isteyen lojistik işletmesi sahibi girişimcilerle mesleki bilgi birikimlerini dünya standartlarına taşımak isteyen herkes katılabilecek.

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar TİO Yönetmeliği kapsamındaki ÜDY muafiyeti haricinde, 150 ülkede geçerliliği bulunan ve FIATA tarafından verilecek olan FIATA Diploması ve FIATA Hava Kargo Sertifikası'nın yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikası'nı da almaya hak kazanıyor.

Eğitim ücreti 12.000 TL + KDV olup World Kart sahiplerine 9 taksit imkanı bulunmaktadır.

Türkiye'de yalnızca UTİKAD tarafından verilen hem ulusal hem de uluslararası alanda kalitesini ve geçerliliğini kanıtlamış bu eğitime kayıt olmak ve bilgi almak isteyenlerin UTİKAD ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Eğitim takvimi için tıklayınız.

İletişim Bilgileri:

UTİKAD Sektörel İlişkiler Departmanı
E-Posta: egitim@utikad.org.tr
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr