Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Denizyolu / AMBARLI LİMANI’NDA KONTEYNERLER UÇTU, SÜRÜKLENEN GEMİ İSKELEYE ÇARPTI

AMBARLI LİMANI’NDA KONTEYNERLER UÇTU, SÜRÜKLENEN GEMİ İSKELEYE ÇARPTI

AMBARLI LİMANI’NDA KONTEYNERLER UÇTU, SÜRÜKLENEN GEMİ İSKELEYE ÇARPTI30.11.2021İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Limanı'nda şiddetli lodos nedeniyle sürüklenen konteyner gemisi iskeleye çarptı. Limandaki konteynerler havada uçuştu. Seyir halinde bulunan 2 TIR ve bir kamyonet devrildi.

İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli lodos, hayatı felç etti. Çatalça-Büyükçekmece istikameti Tem Bağlantı Yolu’nda seyir halinde bulunan 2 TIR ve bir kamyonet lodos nedeniyle devrildi. Avcılar'da Ambarlı Limanı'nda şiddetli lodos nedeniyle sürüklenen yük gemisi iskeleye çarptı.

Esenyurt'ta bir binanın çatısı yoldan geçerlerin üzerine uçtu. Çatının altında kalan bir kadın ağır yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı hastanede yapılan tüm müdajalelere rağmen hayatını kaybetti. Bir görgü tanığı kadının yanında bulunan bir çocuğu kurtardığını söyledi. Çatının üstlerine geldiğini görünce kadının çocuğun üstüne yattığını belirtti.

Çatalca'da saat kulesinin devrilmesi kameraya yansıdı. Çatalca Serbest Bölge'de kapı girişindeki saat kulesi lodosun etkisiyle devrildi. Devrilen saat kulesi parçalandı.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr