Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYŞEM ULUSOY’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

UTİKAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYŞEM ULUSOY’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

UTİKAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYŞEM ULUSOY’DAN TEŞEKKÜR MESAJI21.09.2021
UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu, 15 Eylül 2021 tarihinde Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti. Üye şirketlerden oluşan iki farklı ekibin yarıştığı seçimleri Ayşem Ulusoy liderliğindeki Önce UTİKAD Ekibi kazandı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı UTİKAD Eski Başkanı Emre Eldener’den devralan Ayşem Ulusoy, üyelere hitaben teşekkür mesajı yayınladı.

"Değerli Üyelerimiz,

Sizlerin de bildiği üzere yıllarımı verdiğim lojistik sektöründe çok önemli ve aynı zamanda çok keyifli bir göreve talip olmuştum. Pandemi koşulları sebebiyle ertelemek durumunda kaldığımız UTİKAD 38. Olağan Genel Kurulumuzu nihayet geçtiğimiz hafta gerçekleştirdik. Genel kurula katılan tüm üyelerimize katılım ve katkıları için teşekkür ediyorum.

Gizli oy ve açık sayım usulü ile gerçekleşen seçimleri Önce UTİKAD ekibi olarak kazandık. Bu süreçte bana destek veren tüm üyelerimize, Önce UTİKAD Ekibindeki çalışma arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum. Bu sektörün içinde geçirdiğim çeyrek asır içinde sektörün farklı evrelerine, gelişim süreçlerine tanık oldum. Sektörün yol alması, gelişmesi ve küresel entegrasyonun sağlanması için en doğru adres her zaman UTİKAD oldu ve olmaya devam edecek. UTİKAD diğer kuruluşlara örnek olabilecek yapıda kadın-erkek eşitliğini sağlamaya ve buna özen göstermeye çalışan bir kurum. UTİKAD her şeyden önce, kişilerin birbirini dinlediği ve görüşlere saygı duyulduğu bir yer. Biz eşitliğe, buradan başlıyoruz. Temel amacımız sektörün gelişimini ve ilerleyişini desteklemek, yol göstermek olsa da her anlamda örnek olmaya gayret gösteriyoruz. Bu dönemde kadının lojistikteki yerini değil, kadının lojistikteki etkinliğini konuşalım istiyorum.

Önce UTİKAD ekibi olarak sektörümüze faydalı olacağına inandığımız yeni projeler geliştirdik. Eğitimden kalifiye iş gücüne, uluslararası entegrasyondan kurumsal çözümlere kadar üyelerimizi her alanda destekleyecek projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız.Tabii ki yeni projelerimizin yanı sıra bir önceki Yönetim Kurulu’nun sektörümüze katkı sağlayan tüm projelerinin de takipçisi olacağımızın ve aynı özenle sürdüreceğimizin de altını çizmek isterim.

Bu süreçte UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur liderliğinde görevlerini eksiksiz yerine getiren, etkili ve etkin proje fikirleri geliştiren ve sektör için özellikle pandemi döneminde gece gündüz çalışan İcra Kurulumuza da teşekkür ediyorum. Ve tabii ki çalışma gruplarımızda kıymetli fikirlerini bizlerle paylaşan, yaptığımız etkinliklere katılımlarıyla bizi onurlandıran, ulusal ve uluslararası platformlarda yaptıkları işler, kazandıkları başarılarla UTİKAD’ı daha da ileriye taşıyan siz değerli üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.

UTİKAD Başkanlığı çok kıymetli bir emanet, benden önceki Başkanlar gibi elimi taşın altına koyarak tüm üyelerimizin de katkılarıyla sektörü geliştirmek için çalışmaya devam edeceğim."

Ayşem Ulusoy
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı


Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr