Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD’DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET: KURUMSAL İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI

UTİKAD’DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET: KURUMSAL İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI

UTİKAD’DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET: KURUMSAL İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI17.11.2020
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, üyelerinin değişen, dönüşen ve gelişen dünya düzeninde güçlenerek yerlerini korumaları ve de sürdürülebilir büyümelerini desteklemek amacıyla yeni bir hizmet vermeye hazırlanmaktadır.

UTİKAD Kurumsal İletişim Departmanı bünyesinde sunulacak Kurumsal İletişim Danışmanlığı hizmeti ile üye firmaların kurumsal kimliklerinin oluşturulmasından marka ve sosyal medya kriz yönetimine kadar birçok konuda desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Dijital dönüşümü hızla yaşadığımız bu süreçte; firmaların dijital kimlikleri ile de var olmaları gerekliliği gün yüzüne çıkmaktadır. Kurumsal İletişim ve kurumsal var oluş artık sadece büyük ölçekli firmalar için değil, KOBİ'ler için de gereklidir. Kurumsal bir dil oluşturmak, verimli ve kolay kullanım imkanı sunan bir internet sitesine sahip olmak, firmanın sosyal medya hesaplarının kurulması ve kullanılması, yüz yüze iletişim kadar önem taşımaktadır. Küresel anlamda dünyayı etkisi altına alan pandemi de göstermiştir ki; yüz yüze iletişimin mümkün olmadığı durumlarda firmaların online dünyadaki varlığı ve yeni medya olarak adlandırılan sosyal medya kanallarını kullanım şekli büyük bir önem kazanmıştır. Tüm üyelerinin sürdürülebilir bir geleceğe sahip olması için çalışmalarını sürdüren UTİKAD, bu noktada koronavirüs salgınından önce üzerinde çalışmakta olduğu Kurumsal İletişim Eğitimi'nin yanı sıra Kurumsal İletişim Danışmanlığı hizmetini de üyelerine sunma kararı almıştır.

Danışmanlık hizmeti çerçevesinde firmaların temsilcilerine bir günlük ücretsiz Kurumsal İletişim Eğitimi verilirken, dileyen üye firmalara UTİKAD'ın çözüm ortağı ve lojistik sektöründe ajans deneyimi olan Beyaz Zürafa ve BİNT Ajans'tan uygun ücretlerle teklifler sunulacaktır.

Üye firmaların gereksinimleri doğrultusunda hazırlanacak Kurumsal İletişim paketleri; UTİKAD Kurumsal İletişim Departmanı'nın danışmanlığı ve seçilen ajansın temsilcileri tarafından hazırlanacak ve takip edilecektir.

Kurumsal İletişim Danışmanlığı hizmetimiz için kurumsal@utikad.org.tr adresine mail atarak iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr