Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / PARK PALET 450 BİN DOLARLIK YATIRIM ALDI

PARK PALET 450 BİN DOLARLIK YATIRIM ALDI

PARK PALET 450 BİN DOLARLIK YATIRIM ALDI12.10.2020
Park Palet, idacapital tarafından geliştirilen Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı kapsamında yatırım aldı. Park Palet, Akiş GYO ve Akkök Holding'in de içinde yer aldığı yatırım turunu tamamlayarak, programa katılan diğer iki girişim ile birlikte toplam 450 bin dolar değerinde destek aldı.

Park Palet Kurucu Ortağı Alp Çiçekdağı, kuruldukları günden bu yana, sadece finansman sağlayarak değil, Park Palet'in gelişimine kurumsal işbirlikleri ve pazarlama gibi fonksiyonlarla destek olabilecek, sektöre ilgi duyan yatırımcılarla görüştüklerinin altını çizdi. Çiçekdağı, “Aldığımız bu yatırım, büyüme stratejilerimiz doğrultusunda odaklandığımız e-ticaret lojistiği alanındaki çalışmalarımız açısından oldukça önemli. E-ticaret sektörü için sadece depo sağlayan bir şirketin ötesine geçerek, siparişlerin hazırlanmasından paketlenmesine, faturalanmasından kargolanmasına ve iade işlemlerine kadar tüm süreçleri geniş depo ağımız ve teknoloji platfrmumuz üzerinden yönetebiliyoruz. Bu hizmeti platformumuzu kullanan tüm e-ticaret şirketlerinin ve çok kanallı perakende firmalarının kullanımına açarak kendilerine ekonomik, verimli ve esnek yapılar kurabilmelerini sağlıyoruz” dedi. Park Palet'in sisteminde, Türkiye geneline yayılmış 18 bölgede işletilen 230'a yakın depo ve 400 bin palet kullanılabilir kapasite bulunuyor. Başta lojistik sektörünün güçlü olduğu İstanbul-Kocaeli hattı olmak üzere tüm büyük şehirleri kapsayan Park Palet ağında Erzurum'dan Çanakkale'ye, Hatay'dan Kayseri'ye farklı büyüklüklerde ve özelliklerde depolar bulunuyor.

Sadece kurumsal lojistik şirketlerin depolarını değil, kriterlere uygun olan orta ölçekli işletmeleri de ağına ekleyen Park Palet'in ağında müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda serin, soğuk veya donuk özelliklere sahip iklimlendirilmiş depolar, kimyasal depolar, antrepolar ve açık depolama alanları da yer alıyor. Park Palet Romanya, Çekya, Kazakistan ve Gürcistan'da bulunan depoları ile müşterilerine yurt dışında da hizmet sunuyor.

Kaynak: transmedya.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr