Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Demiryolu / TCDD TAŞIMACILIK GENEL MÜDÜRÜ YAZICI İNCELEMELERİNİ AFYONKARAHİSAR BÖLGESİNDE SÜRDÜRÜYOR

TCDD TAŞIMACILIK GENEL MÜDÜRÜ YAZICI İNCELEMELERİNİ AFYONKARAHİSAR BÖLGESİNDE SÜRDÜRÜYOR

TCDD TAŞIMACILIK GENEL MÜDÜRÜ YAZICI İNCELEMELERİNİ AFYONKARAHİSAR BÖLGESİNDE SÜRDÜRÜYOR10.10.2020
TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Kamuran Yazıcı inceleme gezilerine devam ediyor. Yazıcı'nın bu seferki durağı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü ve çevre illerdeki iş yerleri oldu.

Genel Müdür Kamuran Yazıcı Afyonkarahisar Bölgesine geçerken Eskişehir'de bulunan ve TCDD Taşımacılık AŞ'ye ait tek eğitim merkezi olan Eskişehir Eğitim Merkezini de ziyaret ederek,  eğitim programları konusunda bilgi aldı. Merkezde eğitim alan makinistlerle bir araya gelen Yazıcı, makinist eğitimlerinin çok önemli olduğunun altını çizerek, makinistlik mesleğinin büyük sorumluluk ve dikkat gerektiren bir meslek olduğunu, söyledi.

Eskişehir'den Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğüne geçen Yazıcı, güzergahındaki iş yerlerini de ziyaret ederken, Değirmenözü Dolum Tesisleri ve Lojistik Şefliğinde de incelemelerde bulundu.

Yazıcı seyahati sırasında Kütahya ve Azot iş yerleri ile Seyitömer (Çelikler) Linyit İşletmesi Dolum Tesisleri, Tavşanlı, Emirler ve Tunçbilek iş yerleri ile Garp Linyit İşletmeleri Dolum Tesisleri de ziyaret etti.

Her turnesinde ihmal etmediği STK temsilcileri ile Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştirdi.

Yazıcı, inceleme gezileri ile işleri yerinde görmenin ve o işi yapan personelle bire bir görüşmenin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Bizim işimiz 7/24, 365 gün ulaştırma hizmeti vermek. Bu hiç de kolay değil.  Demiryolu, katı kuralları, disiplini olan bir sistem. Koordinasyon çok önemli. Dolayısıyla 12 bin kilometrelik demiryolu ağında hizmet veren her bir demiryolcu kardeşimin yaptığı iş çok önemli. Bizler de masamızda oturmayıp ülkemizin dört bir köşesinde mesai arkadaşlarımızın ziyaretine geliyoruz, daha güzel daha iyi nasıl hizmet sunabiliriz bunun için çabalıyoruz. Tüm demiryolcu kardeşlerime sevgilerimi gönderiyorum.” dedi.

Yazıcı, TCDD Taşımacılık iş yerlerinden Afyonkarahisar'daki Lokomotif Bakım Atölye, Vagon Araç Bakım Atölye ve Lojistik Müdürlüklerinin ardından özel sektörde yakın temasta olunan Afyon Çimento Fabrikası, Sülün Saydingi ve Dinar Acarlar Vagon Sanayiini de ziyaret etti.

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Kamuran Yazıcı'nın son durağı ise Burdur'daki iş yerleri oldu.

Kaynak: www.tcddtasimacilik.gov.tr
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr