Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Bilişim / YÜK TAŞIMAYA UYGUN ELEKTRİKLİ BİSİKLET

YÜK TAŞIMAYA UYGUN ELEKTRİKLİ BİSİKLET

YÜK TAŞIMAYA UYGUN ELEKTRİKLİ BİSİKLET13.01.2020
Üç tekerli dizaynı sayesinde denge sorunu olmayan araç, arka kısmında kargo taşınabilecek (Maksimum 80 kg) bir bölüme sahip. Sadece şehir içi kullanımına uygun olan elektrikli bisiklet, tek şarjla 100 km yol alabiliyor.

Elektrikli bisiklet dünyasına dikkat çeken bir model daha eklendi. Wello Family isimli bu model, yük taşımaya odaklanıyor ve çok kullanışlı görünüyor.

Temelinde bir elektrikli bisiklet olan Wello Family, farkını görebileceğiniz üzere gövde yapısıyla koyuyor. Üç tekerlekli bu model, CES 2020'de sergilenmiş ve gerçek olarak gidebilir durumda. Oldukça modern tasarlanan elektrikli araç, ilk olarak öne yerleştirilen süspansiyon sistemiyle çok rahat olarak tanıtılıyor.

Virajlarda dönülen yöne doğru yatabilir şekilde tasarlanan ön kısım, kullanımı oldukça kolaylaştırıyor deniyor. Üç tekerli yapı sayesinde denge sorunu olmayan araç, arka kısmında kargo taşınabilecek (Maksimum 80 kg) bir bölüme sahip. Söylendiği kadarıyla burası başka bir kişiyi taşımak için de özelleştirilebiliyor. Ön kısmı komple cam olduğundan konforlu bir sürüş getiren ve pedal çevirerek de yol alınmasına imkan tanıyan Wello Family, aktarıldığı kadarıyla 40 km/s hıza kadar çıkış yapabiliyor. Bu açıdan sadece şehir içi kullanımına uygun olan elektrikli bisiklet, 100 km menzile sahip ve üstündeki güneş panelleriyle pillerin, yavaş da olsa doldurabiliyor. Henüz bazı detayları gizemini koruyan modelin, gücünü 1.000W'lık Bafang Ultra motordan aldığı tahmin ediliyor.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr