Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD STANDI LOGITRANS FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

UTİKAD STANDI LOGITRANS FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

UTİKAD STANDI LOGITRANS FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ19.11.2019
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, bu yıl 13. kez düzenlenen Logitrans Fuarı'nda sektör paydaşları ile bir araya geldi. 13-15 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenen fuarda UTİKAD standı yerli ve yabancı sektör temsilcilerinden büyük ilgi gördü.

Açılışını EKO MMI Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun, Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü Cem Murat Yıldırım, Almanya Federal Ulaştırma ve Dijital Altyapı Bakanlığı Lojistik Bölüm Başkanı Peter Lüttjohann, Messe München Yönetim Kurulu Üyesi Gerhard Gerritzen ve UTİKAD Başkanı Emre Eldener'in yaptığı fuar, bu yıl 24 ülkeden 158 katılımcıya ev sahipliği yaptı. Fuar boyunca düzenlenen panellerde lojistik gündemine dair önemli konular değerlendirildi. Fuarın ikinci gününde ise Atlas Lojistik Ödülleri sahiplerini buldu. Kategorilerin titizlikle belirlendiği ödül töreninde; 83 aday arasından 27 firma ödül almaya layık görüldü.

13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen Logitrans Uluslararası Fuarı'nda UTİKAD hem üyeleriyle hem de sektör paydaşları ile bir araya geldi. Lojistik sektörüne yönelik yenilikçi yaklaşımların yer aldığı fuarda UTİKAD, 10. Hol 220 numaralı stantta hem üyelerini hem de sektör paydaşlarını ağırladı. UTİKAD standı üç gün süren fuar boyunca yerli ve yabancı birçok konuğun yanı sıra fuarın açılışına katılan T.C Ulaştıma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü Cem Murat Yıldırım'ı da konuk etti. Litvanya, Fransa, Almanya, Avusturya, Irak ve İranlı lojistik sektörü temsilcilerine Türk lojistik sektörü hakkında bilgi verildi. Bunun yanı sıra uluslararası basından birçok önemli isim UTİKAD standını ziyaret etti.
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr