Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LUFTHANSA CARGO UTİKAD VE ÜYELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

LUFTHANSA CARGO UTİKAD VE ÜYELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

LUFTHANSA CARGO UTİKAD VE ÜYELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ30.04.2019
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Lufthansa Cargo AG Türkiye'nin düzenlediği ödül töreninde ‘Destek ve İş Birliği Şükran' ödülüne layık görüldü.

Lufthansa Cargo'nun 2018 yılında gösterdikleri performanslara göre partnerlerini ödüllendirdiği törende, UTİKAD üyesi birçok firma da ‘Yılın Kargo Acentesi' ve destek ödüllerinin sahibi oldu.

Lojistik sektörünün çatı kuruluşu UTİKAD'ın sektörün ilerlemesi ve gelişmesi hedefine yönelik çalışmaları bir kez daha ödüllendirildi. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Lufthansa Cargo AG tarafından ‘Destek ve İş Birliği Şükran' ödülüne layık görüldü. 17 Nisan gecesi Litera Avluu – Beyoğlu'nda düzenlenen ödül töreninde UTİKAD üyesi firmalar da birçok ödülün sahibi oldu.

Lufthansa Cargo AG Türkiye tarafından her yıl partnerlerine satış performanslarına göre verilen ödüllerde Türkiye genelinde Arkas Lojistik Nakliyat ve Ticaret A.Ş., ‘Yılın Kargo Acentesi' ödülüne layık görüldü.

UTİKAD üyesi firmalardan DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş., bu kategoride ikincilik ödülünün sahibi olurken, Panalpina World Transport Nak. Ltd. Şti. listenin üçüncü sırasında yer aldı.  Lufthansa Cargo AG, bu kategoride UTİKAD üyeleri DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş., Expeditors International Taşımacılık ve Tic. A.Ş., Kühne + Nagel Nakliyat Ltd. Şti., Yeditepe Taşımacılık A.Ş., Ceva Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti., UPS SCS Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti., Genel Transport Nakliyat ve Tic. Ltd., ASAV Uluslararası Nakliyat Tic. ve A.Ş., Schenker Arkas Nakliyat ve Tic. A.Ş., BDP International Lojistik Ltd. Şti., Ekol Lojistik A.Ş., Hellmann Worldwide Logistics Ltd. Şti.'ni de ödüllendirdi.

Ayrıca şehirler kategorisinde 2018 senesi İzmir birinciliğini Yeditepe Taşımacılık A.Ş., Ankara birinciliğini Kühne + Nagel Nakliyat Ltd. Şti., Antalya birinciliğini ise DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş. aldı.  
    
Performans dışındaki ödüllerde ise UTİKAD ‘Destek ve İş Birliği Şükran' ödülüne layık görüldü. UTİKAD adına ödülü alan Genel Müdür Cavit Uğur, “Üyelerimizin başarılı performansları ile aldıkları ödüllere şahit olmak bizim için memnuniyet verici. Tabii mesleki bir sivil toplum kuruluşu olarak da aldığımız ödül bizi çok mutlu etti. UTİKAD olarak Türkiye'de lojistik sektörünün gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bunun yanı sıra Ekol Lojistik A.Ş., Qualitairsea Lojistik Hizmetleri A.Ş., Kühne + Nagel Nakliyat Ltd. Şti., Expeditors International Taşımacılık ve Tic. A.Ş., S. Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş., Çelebi Hava Servisi A.Ş. farklı kategorilerde de ödül sahibi oldu.

Lufthansa Cargo Ödül Töreni ‘Ödül Alan Firmalar' detaylı listesi için tıklayınız.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr