Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / “İYİ UYGULAMALAR/BAŞARI HİKAYELERİ” ÖDÜLLENDİRİLDİ

“İYİ UYGULAMALAR/BAŞARI HİKAYELERİ” ÖDÜLLENDİRİLDİ

“İYİ UYGULAMALAR/BAŞARI HİKAYELERİ” ÖDÜLLENDİRİLDİ29.04.2019
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Ege Lojistik Derneği (ELODER) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve “İyi Uygulamalar/Başarı Hikayeleri” temelli kurgulanan “Lojistik Ödülleri” yedi farklı alanda sahiplerine verildi.

25 Nisan 2019 tarihi saat 13:30'da Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu'nda bu yıl birincisi düzenlenen yarışmanın açılış konuşmasını Ege Lojistik Derneği (ELODER) Yönetim Kurulı Başkanı Osman DOĞRUCU ve Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali DEVECİ yaptı. DOĞRUCU, ilk defa düzenlenen yarışmaya ilginin yoğun olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Ardından söz alan DEVECİ konuşmasında Fakülte olarak daima denizcilik ve lojistik sektörü ile yakın ilişki içerisinde olduklarını, ülkemizde artan iyi uygulama ve başarı örneklerinin öğrencilerle paylaşılmasının lojistik ve denizcilik eğitimi ile sektör açısından öneminden bahsetti.

Daha sonra Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Volkan ÇETİNKAYA'nın yönetimini yaptığı panelde BOMI Group adına Korhan YORULMAZ, DB Tarımsal Enerji adına Ayla SEMERCİ, Park Palet adına Alp ÇİÇEKDAĞI, Select Bilişim adına Gökhan GİRGİN, Stackpole International adına Nural EFE ve TMGD Danışmanlık adına Yaprak ZEYBEK söz alarak, geliştirdikleri uygulamaları ve başarı hikayelerini sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerle paylaştı.

Dinleyicilerin sorularının da cevaplandığı sunumlardan sonra yarışmanın kapanış konuşması ve ödül açıklamalarını yapmak üzere sahneye davet edilen Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan TUNA yarışmanın sektörel ve akademik paylaşımlar anlamında güzel bir başlangıç olduğunu, önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun daha çok katılımcı ile gelişeceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Yarışma sonunda BOMI Group Türkiye Sağlık Lojistiği alanında, DB Tarımsal Enerji Yeşil Lojistik alanında, Mla Lojistik Lojistikte Eğitim Vakası alanında, Park Palet Depolama Sistemleri alanında, Select Optimus Lojistikte Bilişim Sistemleri ve Teknoloji alanında, Stackpole International Üretim Lojistiği alanında ve TMGD Danışmanlık Lojistikte Emniyet alanında en iyi  uygulamalar ödüllerinin sahibi oldular.
 
DENİZHABER.COM

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr