Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Denizyolu / TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ26.04.2019
Türk Armatörler Birliği'nin 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantı sonrası kurulların seçimleri yapılarak yeni Yönetim Kurulu oluşturuldu.

Türk Armatörler Birliği'nin 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın (DTO) Meclis-i Mebusan Caddesi üzerindeki genel merkez binasında gerçekleştirildi.

Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bedri İnce, açılış konuşmasında “Armatörler Birliği, birlik olarak çok önemli bir kurum. Burada armatörlerin ve sektörün sorunları ile ilgili ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları başarılı bir şekilde götürüyoruz. Bunun daha güzel, etkin ve aktif olması hususunda Yönetim Kurulu'nda yeni bir kurul ile değişiklik yaptık. Yönetim Kurulu Üyelerine bu seçimde gençleri öne çıkartarak bizleri daha iyi temsil edecekleri düşünerek onları göreve getirmek istedik. İnşallah bunda da muvaffak olacağız. Sektöre başarı ile hizmet veren arkadaşlarımızı listemize aldık. Hepsini tebrik ediyorum. Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İMEAK DTO Meclis Salonu'ndaki toplantı sonrası kurulların seçimleri yapıldı. Buna göre, Türk Armatörler Birliği kurullarına seçilen üyeler şu isimlerden oluştu:
armatorler-birligi-yonetim.jpg

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr