Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / ANKARA LOJİSTİK ZİRVESİ KATILIMCILARI HIZLA ARTIYOR!

ANKARA LOJİSTİK ZİRVESİ KATILIMCILARI HIZLA ARTIYOR!

ANKARA LOJİSTİK ZİRVESİ KATILIMCILARI HIZLA ARTIYOR!29.05.201811/13 Ekim 2018 tarihleri arasında Türkel Fuarcılık tarafından  700.000 M2'lik alanda kurulmuş Ankara Lojistik Üssünde düzenlenecek olan Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı'nın katılımcıları hızla artıyor!

Avrupa'nın en modern “Türkiye'nin ilk Uluslararası Taşımacılık Üssü”  olarak kurulmuş Ankara Lojistik Üssü'nün  “Uluslararası Tır Parkı'nda,  eş zamanlı 3 gün fuar ve 2 gün konferans olarak düzenlenecek  Zirve'nin sponsorları arasında TURKISH CARGO ve CEVA da yer almaktadır.
Fuar ve konferanstan oluşacak zirve, Türkiye'den  ve çevre ülkelerden Lojistik sektöründe hizmet veren lojistik firmaları, yük taşıyıcıları, kargo firmalarını,  karayolu, demiryolu, hava ve denizyolu taşımacılığı yapan firmalar,  liman işletmecileri, tedarikçiler, IT ve Telekominikasyon Firmaları, Gümrükleme ve Antrepo İşletmeciliği yapan pek çok firmaya ev sahipliği yapıyor.
UND, UTİKAD, DTD, AND, ELODER, TREDER ve TURKLİM'in desteği altında organize edilecek olan zirve sektördeki katılımcıların bir araya gelip yeni servis ve hizmetlerini tanıtacağı, iş bağlantıları yapacağı bir platform yaratmayı hedefliyor.
Zirve ve Fuar; birçok sektörden ithalatçı ve ihracatçılar, nakliye ve lojistik firma sahipleri, lojistik hizmet sağlayıcıları,  liman ve terminal işletmeleri, kurye firmaları yetkilileri,  kargo sahipleri, sektör yatırımcıları, savunma sanayi firmaları, ilgili dernek ve birlikler, akademisyen ve öğrenciler, ilgili yayın kuruluşları ile çeşitli kamu kuruluşlarından oluşan ziyaretçileri ve sektörün önde gelen kamu kurum ve kuruluşlarının ve de lojistikte faaliyette bulunan tüm firmaları bir araya getirmeyi amaçlıyor.

2 gün boyunca Kamu ve özel sektörden üst düzey yetkililerin yer aldığı konferansın da gerçekleşeceği  Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı  11/13 Ekim 2018 tarihleri arasında ziyaretçisiyle buluşacak.

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen "A" sınıfı yetki belgesine ve İngiliz menşeyli GLOBAL Certification Ltd. Şirketi tarafından onaylanmış, UKAS QUALITY MANAGEMENT ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Belgesi'ne sahip “TÜRKEL FUARCILIK A.Ş.” tarafından gerçekleştirilecek zirve hakkında daha fazla bilgi için www.ankaralojistikzirvesi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr