Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD, LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜ TİCARET ODALARINDA DAHA GÜÇLÜ TEMSİL EDECEK

UTİKAD, LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜ TİCARET ODALARINDA DAHA GÜÇLÜ TEMSİL EDECEK

UTİKAD, LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜ TİCARET ODALARINDA DAHA GÜÇLÜ TEMSİL EDECEK17.04.2018Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, lojistik sektörünü ulusal platformlarda temsil etme görevini sürdürüyor. Nisan ayı başında yapılan oda seçimlerinde UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Ticaret Odası ve İMEAK Deniz Ticaret Odası'nda farklı görevler üstlendi.

Yapılan seçimler sonucunda odaların 4 yıl süresince görev yapacak yönetim kurulu, disiplin kurulu, komite ve meclis üyeleri belirlendi.

9 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonucunda İstanbul Ticaret Odası'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç oldu. İstanbul Ticaret Odası komite ve meclis üyesi seçimlerine katılan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Erkeskin (Genel Transport) ise 24 numaralı Taşımacılık ve Lojistik Komitesi'nden bir kez daha komite ve meclis üyesi olarak seçildi.
 
İTO seçimlerine ilk kez 2005 yılında katılan Turgut Erkeskin, 2005 yılından itibaren komite üyesi, 2007 yılından itibaren ise meclis üyesi olarak UTİKAD ve lojistik sektörünü İstanbul Ticaret Odası'nda temsil ediyor.

Taşımacılık ve lojistik sektörünün deniz taşımacılığı konularına katkıda bulunmak ve UTİKAD üyelerini odada temsil etmek üzere İMEAK DTO komite ve meclis seçimlerinde aktif rol üstlenen UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonucunda çeşitli görevler üstlendi. UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Yusufi (Globelink Unimar), 37 numaralı Gemi Brokerleri ve Navlun Komisyoncuları Komitesi'nden komite ve meclis üyesi olarak seçilirken, UTİKAD Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Cihan Özkal (Armada Denizcilik Lojistik Hizmetleri) ise aynı komiteden komite üyesi seçildi.

Komite ve meclis seçimlerinin ardından İMEAK DTO yeni yönetim ve disiplin kurulu seçimleri de tamamlandı. İMEAK DTO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran olurken UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener (Kıta Lojistik) ise İMEAK DTO Disiplin Kurulu Asil Üyesi olarak seçildi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr