Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / AZERBAYCANLI KARGO ŞİRKETİ DOĞU AVRUPA PAZARINI HEDEFLİYOR

AZERBAYCANLI KARGO ŞİRKETİ DOĞU AVRUPA PAZARINI HEDEFLİYOR

AZERBAYCANLI KARGO ŞİRKETİ DOĞU AVRUPA PAZARINI HEDEFLİYOR09.04.2018Azerbaycan'ın en büyük kargo taşımacılığı şirketlerinden İpek Yolu Hava Yolları, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye düzenlediği seferleri yeniden başlattı.

Azerbaycan'ın en büyük kargo taşımacılığı şirketlerinden İpek Yolu Hava Yolları, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye düzenlediği seferleri yeniden başlattı. Şirket, son 2 yıldır tarifeli Budapeşte seferlerine ara vermişti.

Şirketten yapılan açıklamada, perşembe ve pazar günleri olmak kaydıyla haftada iki kez Budapeşte'ye doğrudan seferlerin yeniden başlatıldığı aktarıldı. Budapeşte uçuşlarının, Boeing 747'yle gerçekleştirileceğini belirten İpek Yolu Hava Yolları İdare Kurulu Başkanı Wolfgang Meier, "Doğu ve Orta Avrupa'da, özellikle e-ticaret ve teknoloji alanlarında artan iş hacmi nedeniyle tarifeli sefer talepleri yoğunluk kazandı. Tarihi İpek Yolu'nun ruhuyla birlikte bu bölgenin, Asya ve Orta Doğu pazarlarıyla buluşmasına düzenli kargo taşımacılığı seferleriyle katkıda bulunmak arzusundayız." şeklinde konuştu.

QHA

Kaynak: havakargoturkiye.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr