Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Ekonomi / İş Dünyası / MÜSTEŞAR AŞCI, ON BİRİNCİ BEŞ YILLIK KALKINMA PLANI HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA YETKİLİLERİ İLE BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NA KATILDI

MÜSTEŞAR AŞCI, ON BİRİNCİ BEŞ YILLIK KALKINMA PLANI HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA YETKİLİLERİ İLE BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NA KATILDI

MÜSTEŞAR AŞCI, ON BİRİNCİ BEŞ YILLIK KALKINMA PLANI HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA YETKİLİLERİ İLE BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NA KATILDI09.03.2018Müsteşar Aşcı, On Birinci Beş Yıllık Kalkınma Planı Hazırlıkları kapsamında Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşcı, On Birinci Beş Yıllık Kalkınma Planı hazırlıkları kapsamında Kalkınma Bakanlığı Yetkilileri ile Bakanlık Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Müsteşar Aşcı, burada Birinci Beş Yıllık Kalkınma Planı (2019-2023) hazırlıklarına ilişkin bilgilendirmeler ve değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda ayrıca, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Onuncu Beş Yıllık Kalkınma Planında gerçekleştirdiği hedefler başta olmak üzere, faaliyet gösterdiği alanlarda dünyadaki gelişme eğilimleri ve Türkiye'ye etkileri ile karşılaşılan temel problemler, yakalanabilecek fırsatların yanı sıra ana strateji temelinde politika, program ve proje önerileri de aktarıldı.

Toplantıda Kalkınma Planı için önerilen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı hedeflerinin gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan tahmini bütçe, insan kaynağı, kurumsal yapılanma ve mevzuat değişikliğine ilişkin görüşler paylaşıldı.

Kaynak: T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr