Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / E-Ticaret ve E-İhracat / AMAZON FOTOĞRAFLA KARGO TESLİM EDİYOR

AMAZON FOTOĞRAFLA KARGO TESLİM EDİYOR

AMAZON FOTOĞRAFLA KARGO TESLİM EDİYOR05.03.2018Amazon'un ABD'de bir süredir, fotoğraflı teslimat bildirimiyle müşterilerin kargolarını bulmasına yardımcı olmaya başladığı ortaya çıktı.

E-ticaret devi Amazon'un müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyeti artık herkesin malumu. Müşterlerinin hiç bir detaydan şikayetçi olmaması için büyük özen gösteren Amazon bu sebeple de dünyanın en büyük şirketleri arasında hızla yükseliyor.

Kargonuz kapı önünde duruyor

Amazon'un ABD'de bir süredir, fotoğraflı teslimat bildirimiyle müşterilerin kargolarını bulmasına yardımcı olmaya başladığı ortaya çıktı.

Amazon için kargo teslim eden görevliler artık kargoyu ev/bina içinde bıraktıkları noktayı fotoğraflayarak müşteriye mesaj gönderiyorlar ve bu fotoğraflar sayesinde müşteriler kargonun ne zaman geldiğini, nerede durduğunu kolayca tespit edebiliyor. Amazon ayrıca bu fotoğrafları kargonun eve kadar ulaştığını ve kargoda kaybolmadığının ispatı olarak kabul ediyor.

Amazon Türkiye satışlarına başlıyor

Bir yıla yakındır Türkiye'deki yapılanmasını sürdüren ve çalışanlarına ağır eğitimler veren Amazon'un Mart ayı sonunda Amazon.com.tr üzerinden satışlarına başlayacağı anlaşıldı. Test satışları bekliyor Şimdilik test amacıyla belli ürünleri satacak olan Amazon'un, sene ...

Müşterilerin şimdilik bu yeni uygulama hakkında bir şikayet bildirmediği de dikkat çekiyor.

TECHINISIDE.COM

Kaynak: lojiport.com
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr