Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Bilişim / WEBNAK, FİRMALARI DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARIYOR

WEBNAK, FİRMALARI DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARIYOR

WEBNAK, FİRMALARI DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARIYOR18.12.2017Webnak, Güvenli sevkıyat için firma bilgilerinin doğru, taşıyacak kamyoncuların ve araçlarının belgelerinin eksiksiz ve kontrollü olması gerekliliğine dikkat çekiyor.

Lojistik sektörünü dijital ortama taşıyan ve sunduğu ücretsiz sigorta hizmetiyle firmaların ürünlerini güvence altına alan Webnak, yüklerini taşıtan firmaları ürün kaybı ve dolandırıcılığa karşı uyarıyor. Güvenli sevkıyat için firma bilgilerinin doğru, taşıyacak kamyoncuların ve araçlarının belgelerinin eksiksiz ve kontrollü olması gerekliliğine de dikkat çekiyor.

Güvenilir taşıma ağıyla firmaların yükünü online olarak hafifleten Webnak, yükün alınmasından teslimine kadar olan süreçte ve diğer operasyonel işlemlerde uzman kadrosuyla firmaların destekçisi oluyor. Sadece belge kontrolü yapılan ve üyeliği onaylanan kamyoncuların taşıma yapabildiği Webnak'ta, üye olan kamyoncuların SRC, ehliyet, ruhsat, araç muayene gibi birçok evrakları uzman operasyon birimleri tarafından kontrol ediliyor.

Muhtemel kaza riskine karşı firmaların yüklerini yüzde yüz sigorta güvencesi ile taşıyan Webnak, tüm yükleri 500 bin TL'ye kadar sigortalıyor. Aslanoba Group bünyesindeki Webnak, geliştirdiği mobil teknolojiler sayesinde kamyoncular ve başta KOBİ'ler olmak üzere şirketleri online platformda buluşturarak her iki tarafın da yükünü hafifletiyor.

Lojistikte güvenilir bir kurumsal şirket ile çalışmanın gerekliliğini belirten Webnak, dolandırılma ve ürün kaybına karşı kamyoncuların belgelerinin eksiksiz olması ve firmaların taşınacak yüklerinin sigortalanması hususlarına dikkat edilmesi konusunda firmaları uyarıyor. Taşıma yapacak şirketlerin web sitelerinde yer alan firma adı, adres, telefon, künye gibi bilgilerinin doğruluğunun kontrol edilmesi ve yüklerini taşıyacak kamyoncunun ve aracına ait gerekli belgelerinin güncelliğini yitirmemiş olmasının önemli bir diğer konu olduğunu vurguluyor.

Kaynak: lojiyol.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr