Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MNG KARGO ÇOK SAYIDA PERSONEL ALACAK

MNG KARGO ÇOK SAYIDA PERSONEL ALACAK

MNG KARGO ÇOK SAYIDA PERSONEL ALACAK04.12.2017MNG Kargo ve Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketi Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir, detaylar nedir?

MNG Kargo ve Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketi yatırım hizmetlerine devam ettiği gibi farklı pozisyonlar için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

MNG Kargo ve Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: MNG Kargo ve Taşımacılık
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 30'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

MNG Kargo ve Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

RAPORLAMA VE ANALİZ UZMANI

YARDIM MASASI UZMAN YARDIMCISI

ACENTE / FRANCHISE ADAYI

ORTA DÜZEY YÖNETİCİ / İSTANBUL

ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİSİ

ÇAĞRI MERKEZİ ELEMANI

MAĞAZA YÖNETİCİSİ

BAŞVURULAR

Yukarıda MNG kargo firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Türkiye geneli farklı iller için alımlar yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan personel alımı başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

İŞİNOLSA.COM

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr