Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / MİRASELİN’DEN UZUN ÖMÜRLÜ LOJİSTİK DEPOLAR

MİRASELİN’DEN UZUN ÖMÜRLÜ LOJİSTİK DEPOLAR

MİRASELİN’DEN UZUN ÖMÜRLÜ LOJİSTİK DEPOLAR13.11.2017

Miraselin Yapı, yoğun kullanım trafiği nedeniyle aşınan depolara, zemin, yalıtım çözümleri ve yapı güçlendirme hizmetleri sunuyor.

Günümüz modern lojistik yönetimi anlayışı içerisinde giderek önemini hissettiren konuların başında depolama hizmetleri geliyor. Taşınması gereken eşya ve ürünlerin belirli merkezlerde depolanması lojistik faaliyetlerinin etkinlik ve verimliliğini artırıyor. Kapıdan kapıya teslimatların gerçekleştirildiği günümüz lojistik anlayışında ara noktalar olan dağıtım merkezleri ve depoların, malların güvenli bir şekilde saklanması, istiflenmesi, ambalajlanması ve kalite kontrolünün gerçekleştirilmesi gibi önemli faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi için doğru ve fonksiyonel şekilde inşa edilmesi önemli. Temel amaç, deponun etkin ve verimli yönetimi, diğer bir deyişle, malın depolanması ve dağıtılması işleminin en kısa sürede ve en az hatayla yapılmasıdır.

Depo zeminlerinin kalitesi lojistik işlemlerinin sürekliliğinde önemli bir rol oynuyor. Kötü ve kullanışsız zemin kaplamaları depo ve antrepolarda gerçekleştirilen işlerin kalitesini düşürdüğü gibi sıkça tekrarlanan tamir ve yenileme çalışmaları, iş süreçlerini de yavaşlatıyor.

Miraselin/Savran: Zemin aşınmalarına çözüm üretiyoruz

Miraselin Yapı işte depoların bu ihtiyacına cevap veren uygulamalarıyla lojistik sektörüne hizmet veriyor. Miraselin Yapı Genel Müdürü Osman Savran, genellikle depolar inşaat aşamasında yüzey sertleştiricili beton olarak yapıldığını belirterek, depolarda trans palet ve forkliftlerin yoğun kullanımı sonucu zemin aşınmaları yaşandığını söylüyor.

Yoğun kullanım sonucu beton zeminlerde bozulmalar ve tozumalar yaşaması nedeniyle lojistik faaliyetlerinde aksamalar yaşandığına dikkat çeken Savran, “Büyük metre depo alanlarında, yoğun trans palet ve forklift trafiğine dayanıklı, ekonomik ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Endüstriyel zemin kaplamaları, karbon fiber, epoksi, elyaf kumaş ve plakalar kullanarak, yapı elemanlarını güçlendirme işleri ve beton zeminler üzerine sayısız çözüm seçenekleri üretiyoruz” sözleriyle depolama şirketlerine yönelik çözümleri özetliyor.

1993 yılından beri ulusal ve uluslararası projelerde ulusal ve uluslararası projelerde görev aldıklarını ve fonksiyonel depo yapımında uzmanlaştıklarının altını çizen Savran, “Sonuç itibarıyla yukarıda A’dan Z’ye her türlü ihtiyaca göre ekonomik ve uzun ömürlü zemin kaplama sistemlerini son kullanıma hazır, garantili teslim ediyoruz. 20 sene garantisi veriyoruz.” dedi.

Selçuk Onur-LOJİSTİK EKİPMANLAR

Kaynak: lojiport.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr