Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI KOŞUYOR

UTİKAD KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI KOŞUYOR

UTİKAD KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI KOŞUYOR07.11.2017Türk lojistik sektörünün çatı kuruluşu UTİKAD, 12 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na katılıyor. UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri, UTİKAD İcra Kurulu Üyeleri ve UTİKAD üyesi firmaların temsilcilerinden oluşan UTİKAD Koşu Takımı, maratondan toplanan bağış ile Kadın Dayanışma Vakfı'na destek olacak.

Kurumsal sorumluluk çerçevesi altında geçtiğimiz aylarda İş’te Eşit Kadın Sertifikası’nı alan UTİKAD, İstanbul Maratonu kapsamında oluşturduğu UTİKAD Koşu Takımı’nda da kadınlar yararına koşmayı seçti. “Kadına Şiddete Karşı Dayanışmayı Büyütüyoruz” sloganı ile koşacak olan 33 kişiden oluşan UTİKAD Koşu Takımı'nın sosyal medya gönderileri üzerinden yapılacak bağışlar Kadın Dayanışma Vakfı'na ulaştırılacak ve şiddete maruz kalan kadınlara ücretsiz olarak sosyal, hukuki ve psikolojik destek sunan çalışmalar için kaynak sağlanacak.

Geçtiğimiz yıllarda da İstanbul Maratonu’na katılan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener; “Maraton çok keyifli bir organizasyon. UTİKAD olarak bir koşu takımı oluşturduk ve uzun bir mesafeyi birlikte kat edeceğiz. Üye firmalarımızın temsilcilerine bizi bu platformda da yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Toplayacağımız bağışlarla Kadın Dayanışma Vakfı’na destek olmak bizim için ayrıca onur verici. Bağış kampanyasının amacı sadece maddi kaynak yaratmak değil, aynı zamanda farkındalık yaratmak” diye konuştu.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr