Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / LOGITRANS TURQUALITY İLE GÜCÜNE GÜÇ KATTI

LOGITRANS TURQUALITY İLE GÜCÜNE GÜÇ KATTI

LOGITRANS TURQUALITY İLE GÜCÜNE GÜÇ KATTI14.09.2017Turquality, programına alınan lojistik sektörünün ilk 3 firmasından biri oldu. Sektörde genç ve dinamik kadrosu, vizyoner yönetim anlayışı ile ön plana çıkan Logitrans, Turquality programına davet edilen sektörün ilk 3 firmasından biri oldu. Dünyanın Devlet destekli ve en etkin marka geliştirme ve destekleme programı olan Turquality kapsamına alınan Logitrans, lojistik sektöründe Global pazarda Türkiye’yi temsil etmeye daha güçlü şekilde devam edecek.

T.C. Ekonomi Bakanlığı, tarafından verilen Turquality uluslararası markalaşma potansiyeli olan firmalarımızın, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş bir marka destek programıdır.

Lojistik sektörünün Turquality marka geliştirme ve destekleme programına girmesinden sonra Logitrans Turquality çalışmalarına büyük bir hızla başlayarak, stratejik planlama ve marka yönetimi başta olmak üzere, Satış Pazarlama yönetimi, Finansal yönetim, kurumsal yönetim, tedarik zinciri yönetimi, İnsan Kaynakları yönetimi ve Bilgi sistemleri yönetimi gibi performans kriterlerini yerine getirdikten sonra Denetimleri de başarıyla geçerek Turquality, programına katılmaya hak kazanmıştır.

Logitrans olarak Turquality programının global büyüme hedeflerimize ve global gelişim stratejimize büyük katkı sağlayacaktır. Verilen büyük sorumluluk bilinci ile Logitrans özellikle hedef pazarlarımızda büyümesine ve rekabette bir Türk markası olarak Logitrans yabancı rakiplerinin önünde dünyada hatırı sayılır konumda olacaktır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr