Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD LOJİSTİK SEKTÖRÜNE İKİ KİTAP BİRDEN SUNUYOR

UTİKAD LOJİSTİK SEKTÖRÜNE İKİ KİTAP BİRDEN SUNUYOR

UTİKAD LOJİSTİK SEKTÖRÜNE İKİ KİTAP BİRDEN SUNUYOR01.08.2017

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Türkiye’de lojistik kültürünü geliştirme hedefine emin adımlarla yürümeyi sürdürüyor. UTİKAD, önümüzdeki aylarda iki yeni kitap ile sektöre değer katmaya hazırlanıyor.

Lojistik gelişimin tarihine ışık tutacak Anadolu Lojistik Tarihi ve hem sektör profesyonellerine hem de lojistik eğitimi alan öğrencilere yönelik Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi kitapları UTİKAD üyelerinin destekleri ile raflardaki yerini alacak.

ANADOLU LOJİSTİK TARİHİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin (UTİKAD) ülkemizde lojistik kültürünü oluşturma ve geliştirme hedefi kapsamında yayınlamaya hazırlandığı ‘Anadolu Lojistik Tarihi’ kitabı üyelerden büyük destek görüyor.

Sektöre ışık tutacak aynı zamanda dünya literatüründe yerini alacak ‘Anadolu Lojistik Tarihi’nin basılmasına az bir zaman kala UTİKAD, tüm üyelerini bu önemli esere sponsor olmaya davet ediyor.

Yazarımız Kemal Kaplan’ın titiz araştırmaları ve saha çalışmalarıyla hazırlanan Anadolu Lojistik Tarihi, lojistik literatüründe tarihsel bir başvuru kaynağı olarak kütüphanelerimizdeki yerini kısa bir zaman sonra alacak. UTİKAD, 336 sayfa kuşe kağıda, kalın kapaklı bir anı ve prestij kitabı olarak tasarlanan bu eserin yayınlanmasına destek vermek isteyen üyelerini de kitabın ilk 1.000 adetlik basımına sponsor olarak katkıda bulunmaya davet ediyor.

Anadolu Lojistik Tarihi kitabına destek verecek UTİKAD üyelerinin şirket logoları, kitabın bu ilk baskısında katkıları doğrultusunda altın, gümüş ve bronz sponsorlar olarak yer alacak. Ayrıca kitabın tanıtımına yönelik yapılan tüm duyurularda sponsor firmaların isimleri ve logolarına yer verilecek olup, katkıları oranında aşağıda belirtilen sayılarda kitap kendilerine takdim edilecek.

Sponsorluk Bedelleri:

Altın Sponsorluk         : 10.000 TL+KDV (50’şer adet kitap takdim edilecektir.)

Gümüş Sponsorluk     :   7.000 TL+KDV (30’ar adet kitap takdim edilecektir.)

Bronz Sponsorluk       :   4.000 TL+KDV (10’ar adet kitap takdim edilecektir.)

DEPO VE DAĞITIM MERKEZLERİ YÖNETİMİ SEKTÖRE YENİ BAKIŞ AÇILARI SUNUYOR

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü Başkanı Doç. Dr. A. Zafer Acar ve Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Çakmak tarafından hazırlanan Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi, lojistik yönetiminin temel fonksiyonlarından depolamanın temel özelliklerini ve faaliyetlerini, genel depolara ilave olarak tedarik zinciri içerisindeki stratejik noktalardan birisi olan dağıtım merkezleri bağlamında açıklıyor. Bu çerçevede "Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi" kitabı depo ve dağıtım merkezlerinin yer seçim kriterlerini, bu merkezlerinin tedarik zincirlerinin dağıtım fonksiyonuna katkılarını, depo ve dağıtım merkezlerinin iç tasarımı ve yerleşim düzeni ile depolama süreçleri dahilinde teslim alma, stoklama, malzeme elden geçirme faaliyetlerini, depolarda kullanılan bilgi teknolojilerini, elleçleme araçları ile raf sistemlerinin tipleri ve seçim kriterlerini kapsıyor.

UTİKAD, üyelerini “Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi" kitabına ortak olmaya davet ediyor ve sponsorluk desteklerini bekliyor.

Ülkemizde verimli ve yenilikçi merkezlerin kurulması ve yönetilmesine katkıda bulunmak üzere hazırlanan ve aynı zamanda üniversitelerin lojistik ve taşımacılık bölümlerinde kaynak kitap olarak da değerlendirilecek "Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi"ne sponsor olacak UTİKAD üyelerinin logoları Altın, Gümüş ve Bronz kategorilerinde kitabın başındaki özel sayfalarda yer alacaktır. Ayrıca kitap sponsorlarının firma unvanları ve logolarına, dernek duyuruları ile farklı mecralarda yer verilecek olup, sponsorluk kategorilerine göre kitap takdim edilecektir.

Sponsorluk Bedelleri:

Altın Sponsorluk     : 6.000 TL + KDV (40 adet kitap takdim edilecektir.)

Gümüş Sponsorluk : 4.000 TL + KDV (20 adet kitap takdim edilecektir.)

Bronz Sponsorluk   : 2.000 TL + KDV (10 adet kitap takdim edilecektir.)

UTİKAD

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr