Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / CMA GCM İLE SEATRADE GEMİ PAYLAŞIMI ANLAŞMASI İMZALADI

CMA GCM İLE SEATRADE GEMİ PAYLAŞIMI ANLAŞMASI İMZALADI

CMA GCM İLE SEATRADE GEMİ PAYLAŞIMI ANLAŞMASI İMZALADI24.07.2017Konteyner taşımacılığı devi CMA GCM ile soğuk hava depolu taşımacılık şirketi SEATRADE Group, yeni bir gemi paylaşımı anlaşması için güçlerini birleştirdi.

Fransız konteyner taşımacılığı devi CMA GCM ile soğuk hava depolu taşımacılık şirketi SEATRADE Group, yeni bir gemi paylaşımı anlaşması için güçlerini birleştirdi.

Anlaşma kapsamında CMA GCM tarafından sağlanan hizmetler “PAD” adı altında, SEATRADE tarafından sağlanan hizmetler ise “MERIDIAN” adı altında şirketleşecek ve bu hizmetler Kuzey Avrupa, ABD’nin güney sahilleri, Orta Amerika, Pasifik Adaları, Avustralya, Yeni Zelanda, Peru ve Karayipler’i birbirine bağlayacak. Yapılan açıklamada bu yeni hizmet ağının CMA GCM, SEATRADE ve MARFRET’i bir araya getireceği ve bu sinerjinin sefer yoğunluğunu ve uğranan liman sayısını artıracağı belirtildi.

Verilen bilgilere göre haftalık rotasyon; Zeebrugge, Londra, Rotterdam, Dunkerque, Le Havre; New York, Savannah; Kingston, Cartagena; Papeete, Noumea; Brisbane, Sidney, Melbourne; Nelson, Napier, Tauranga; Pisco, Paita; Kingston, Philadelphia ve Zeebrugge şeklinde olacağı duyuruldu.

CMA GCM’den yapılan açıklamada bu yeni hattın piyasadaki diğer alternatifler arasında haftalık bazda en fazla sayıda limanı kapsayan hat olacağı ifade edildi.

Hizmetin başlangıç tarihi Ekim 2017 olarak açıklandı.

Kaynak: ulasimonline.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr