Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / ABDEN ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI ÖVGÜSÜ

ABDEN ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI ÖVGÜSÜ

ABDEN ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI ÖVGÜSÜ06.07.2017Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaretinde, "Sizleri kutlamak isterim. Gerçekten çok iddialı hedefleriniz var. ''

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaretinde, "Sizleri kutlamak isterim. Gerçekten çok iddialı hedefleriniz var. Aynı zamanda bu büyük mühendislik çalışmaları konusunda da sizleri kutlamak isterim. Çünkü çok önemli bir iş" ifadelerini kullandı.

Türkiye ikinci büyük pazar

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaret ederek brifing alan Bulc, buradaki büyük inşaat şantiyesinin ortasında bulunmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ve bundan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi. Türkiye'nin Avrupa'nın ikinci büyük ulaştırma, havacılık pazarı olduğunu kaydeden Bulc, şöyle devam etti: "Gerçekten çok önemli, büyük bir pazar. Bizim zaten iş birliğimiz çok iyi mertebedeydi."

Deneme seferi başladı

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti dün başladı. 48F numaralı İETT otobüsleri havalimanı ile Okmeydanı arasında 2 gün deneme seferi yapacak daha sonrasında ise hat hizmete açılacak. Hattın güzergahı: Üçüncü Havaalanı-Ağaçlı Kavşağı-Kemer Yolu- Hasdal- Okmeydanı olacak.

Kaynak: ulasimonline.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr