Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / TURKISH CARGONUN YENİ ROTALARI BELLİ OLDU

TURKISH CARGONUN YENİ ROTALARI BELLİ OLDU

TURKISH CARGONUN YENİ ROTALARI BELLİ OLDU03.07.2017Turkish Cargo, Johannesburg ve Madagaskar’a kargo seferi başlatıyor.

Sahip olduğu geniş taşıma ağı ile dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan Turkish Cargo, Güney Afrika’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi Johannesburg ve Vanilya Adaları’nın en büyüğü olan Madagaskar için planladığı tarifeli kargo seferlerine 1 Temmuz 2017 itibariyle başlıyor.

İhracatının büyük bir kısmını Avrupa ve Amerika ülkelerine gerçekleştiren Güney Afrika, dünyanın dört bir yanına çeşitli ürünler ihraç etmektedir. Güney Afrika’nın genel ihracat ürünleri; makine, elektrik – elektronik ekipmanlar, kimyasal ürünler ve otomotiv parçalarından oluşmakla birlikte, halihazırda bu ürünlerin bir kısmı hava kargo ile ihraç edilmekte ve Türk Hava Yolları yolcu seferleri ile taşınıyor.

Afrika kıtasının yanı başında yer alan Madagaskar ise farklı niteliklerdeki ürünleri ihraç eden bir pazar olarak öne çıkmaktadır. Madagaskar’dan Avrupa ve Amerika ülkelerine vanilya, tropikal meyve ve tekstil ürünleri, uzakdoğu noktalarına ise canlı yengeç ve deniz ürünleri gönderiliyor.

Turkish Cargo, kargo uçağı seferlerine başlayacağı bu iki nokta ile taşıdığı ürün çeşitliliğini de artıracak.

Dünyanın önemli üretim ve ticaret merkezlerine en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor.

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden, +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.

Kaynak: ulasimonline.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr