Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / SİPARİŞİ AYNI GÜN TESLİM EDECEK

SİPARİŞİ AYNI GÜN TESLİM EDECEK

SİPARİŞİ AYNI GÜN TESLİM EDECEK23.06.2017E-ticaretin önde gelen markalarından Hepsiburada; kıyafetten çikolataya, kahveden kolonyaya kadar tüm bayram ihtiyaçlarını siparişin verildiği gün müşterilerine ulaştıracak. Son dakikaya kalan bayram ihtiyaçları, arife günü ve bayramın ikinci gününden itibaren tüm hafta boyunca teslim alınabilecek.

30 kategoride 10 milyon ürünle Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Hepsiburada, her bayram olduğu gibi bu bayramda da müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Bayramı evinde geçirmeyi planlayan ancak bayram öncesi telaşı nedeniyle alışverişi son dakikaya bırakanları düşünen Hepsiburada, tüm ihtiyaçları bayram günlerinde bile kapıya getirecek

TÜM BAYRAM ÜRÜNLERİ TEK NOKTADA

Hepsiburada aynı zamanda, web platformunda yaptığı düzenleme ile müşterilerinin sayfalarda bayrama özel ürünleri bulmasını kolaylaştırıyor. Bayrama özel oluşturulan sayfalarda ürünlere rahatça erişilirken aynı zamanda müşterilerin ürünleri karşılaştırmasına da imkan sağlıyor.

Hepsiburada iştiraki olan Hepsiexpress’in teslim edeceği ürünler; öğlene kadar verilen siparişlerde aynı gün, öğleden sonra verilen siparişlerde ise ertesi gün kapıya gelecek. Arife gününden itibaren bayramın ilk günü hariç tüm hafta boyunca geçerli olacak hizmet, Hepsiexpress’in kapasitesi dahilinde İstanbul’un 25 ilçesini kapsıyor. Müşterilerin uygulamadan faydalanabilmeleri için satın alma sayfasında yer alan “Bugün Teslimat” seçeneğini işaretlemesi gerekiyor.

Kaynak: lojistikglobal.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr