Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / UPS, ÇİN LOJİSTİK FİRMASI SF EXPRESS İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDİYOR

UPS, ÇİN LOJİSTİK FİRMASI SF EXPRESS İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDİYOR

UPS, ÇİN LOJİSTİK FİRMASI SF EXPRESS İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDİYOR30.05.2017

SF Express’in ana şirketi olan UPS ve SF Holding, başta Çin’den ABD’ye olmak üzere diğer destinasyonlar için genişletme planları ile uluslararası bir dağıtım hizmeti geliştirmek ve ortak bir girişim yapmak için işbirliği kuracaklarını açıkladı.

UPS Asia Pacific’in başkanı Ross McCullough, “UPS, SF ile ortak girişim yapmaktan heyecan duyuyor. Bu ortak girişim, ticaret yapan veya uluslararası ticaret yapmak isteyen Çinli müşterilerimize rekabet avantajı sağlayan ürünleri destekleyecektir. Birleşmiş çabalarımız, B2B ve B2C müşterilerinin sınır ötesi ticaretini basitleştirmek ve hızlandırmak için yeni lojistik ürün ve hizmetlerle sonuçlanacak.”

“Bu ortak girişim, UPS’in 220’den fazla ülkeyi kapsadığı entegre ağ ile, dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen paket dağıtım pazarında 13.000’den fazla hizmet noktasını kapsayan SF’nin kapsamlı Çin ağının güçlü yönlerini bir araya getiriyor. Ortakların nakliye ağlarının “müşterilere daha fazla kapsama alanı, ilave yönlendirme seçenekleri, kapasite artırımı ve ulaşım sürelerinde ve servis seçeneklerinde daha fazla seçenek sunacaklarını” söyledi.

SF’nin grup başkan yardımcısı Alan Wong şunları söyledi: “Çin, e-ticaret pazar büyüklüğü, büyüme, penetrasyon ve mobil iş kullanımı açısından dünyayı lider yapıyor. Hızla büyüyen ve internete duyarlı bir tüketici tabanıyla birleşince, SF ve UPS’in lojistik sektöründe devrim yaratmak için işbirliği yapması zorunludur. Birlikte, Çin’deki müşterilerimize, dünya çapında başarılı olmak için daha fazla rekabet avantajı sağlamayı hedefliyoruz.”

Kaynak: lojistikglobal.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr