Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BORUSAN LOJİSTİK, YENİ ÇALIŞMA ÜSSÜNÜ BASINA TANITTI

BORUSAN LOJİSTİK, YENİ ÇALIŞMA ÜSSÜNÜ BASINA TANITTI

BORUSAN LOJİSTİK, YENİ ÇALIŞMA ÜSSÜNÜ BASINA TANITTI30.05.2017Borusan Lojistik, Kozyatağı merkez ofisi ile, Güneşli iş birimlerini Kağıthane Premier Kampüs Ofis’e taşıdı. Operasyonun temel amacı, “Personeli biraraya getirip daha verimli ve rahat bir çalışma ortamı sağlamak” olarak açıklanıyor.

Borusan Lojistik, hem taşındıkları merkezi basına tanıtmak, hem de yeni dönemde sektör basınıyla daha yakın işbirliği içinde olacakları mesajını vermek adına “Yaza Merhaba” etkinliğinde buluştu. Ev sahipliğini Borusan Lojistik İcra Kurulu Başkanı İbrahim Dölen, Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Paşalı Karacan ve Uluslararası taşımacılık Genel Müdürü Yardımcısı Okyay Öztugran’ın yaptığı organizasyonda firmadaki gelişmeler ve lojistik sektöründeki yaşananlar basınla paylaşıldı.

Ardından Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Paşalı Karacan, basın mensuplarına yeni çalışma ofislerini gezdirdi.

İSTEYEN BİLGİSAYARINI ALIP, DIŞARDA ÇALIŞIYOR

Borusan, yeni yerinde “mutlu çalışan, verimli olur” düsturundan hareket etmiş. Çalışma alanlarının dışında oluşturulan açık alanlarda hem sigara içilebiliyor, hem de kişi bilgisayarını da alıp dışarı çıkarak masa sendromundan kurtulmuş oluyor.

Ses yalıtımına özel önem verilmiş. Bir yanda konuşulanı diğer tarafın duyması mümkün değil. Ofise geldiklerinde tüm renkleri Borusan Lojistik’in kurumsal renkleriyle değiştirmişler. Duvardaki tabloların da, rutinlik duygusu yaşanmasın diye 6 ayda bir yenilenmesi öngörülüyor.

Borusan Lojistik’e yeni yerinin hayırlı kazançlar getirmesini diliyor, lojistik sektöründeki diğer firmalara da örnek olmasını temenni ettiğim “YAZA MERHABA” gibi sektörle, basının bir araya getirildiği etkinliklerin yaygınlaştırılacağına inanıyorum.

Selçuk ONUR  -  LOJİPORT

Kaynak: lojiport.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr