Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DHL, 15 KİŞİYE DAHA KIRMIZI PASAPORT VERDİ

DHL, 15 KİŞİYE DAHA KIRMIZI PASAPORT VERDİ

DHL, 15 KİŞİYE DAHA KIRMIZI PASAPORT VERDİ18.05.2017Dünya lideri lojistik firması Deutsche Post DHL’in uyguladığı “Sertifikalı Uzman” eğitim programı, yeni mezunlarını verdi. DHL Freight Türkiye yeni katılan 15 çalışanına, eğitimini başarıyla tamamladıklarını belgeleyen “kırmızı pasaport”larını verdi.

Dünya lideri lojistik firması Deutsche Post DHL’in uyguladığı “Sertifikalı Uzman” eğitim programı, yeni mezunlarını verdi. Kara ve raylı sistem taşımacılığının liderlerinden DHL Freight, geçtiğimiz hafta yapılan “Sertifikalı Freight Uzmanı” programı ve sınavının ardından, Türkiye ekibine yeni katılan 15 çalışanına, eğitimi başarıyla tamamladıklarını belgeleyen “kırmızı pasaport”larını verdi. Eğitimle; hızla değişen dünyaya ayak uydurmak, daima en mükemmel ve hızlı hizmeti sunmak, tüm katılımcıların “en iyi” sıfatına layık, motivasyonu yüksek, tutkulu ve mutlu çalışanlar olmasını sağlamak amaçlandı.Teorik bilgi ve uygulamaları kapsayan 1,5 günlük eğitim sırasında, bir siparişin alınmasından teslimata kadar geçirilen 14 temel aşamayı A’dan Z’ye kurgulayan ekipler, “en mükemmeli” gerçekleştirene kadar süreci tekrar etti. Programda, şirketin genel kültürü, vizyonu, misyonu, DHL müşteri ve çalışanlarının düşünceleri hakkında önemli bilgiler edinen yeni ekip; eğitimi, gelişim yolculuğunun geri kalanında yanlarından ayırmayacakları “kırmızı pasaport” ları alarak tamamladı.

Uzmanlığı kanıtlayan sertifika; “kırmızı pasaport”

Programın tüm dünyada uygulandığını belirten DHL Freight Türkiye İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Güldane Yılmaz Yakalı, “Biz sadece ürün taşımıyor; insanları birleştiriyor ve yaşamları geliştiriyoruz.dhl-001.jpg Faaliyet gösterdiğimiz her yerde, tüm dünyadaki insanlar ve şirketler için kritik rol oynuyoruz. Sorumluluklarımız çok büyük, her zaman en mükemmel hizmeti vermekle yükümlüyüz. ‘Sertifikalı Uzman’ programı, işimizde ‘en iyi’ olmak hedefiyle attığımız en önemli adım.” dedi. Eğitimlerde görev alan DHL Freight Operasyon ve Hat Geliştirme Müdürü Onur Uçar, ekip olmanın önemine dikkat çekerek, “Müşterilerimizin gönderilerinin başarıyla teslim edilebilmesi için, işlemin her aşamasında gerçekleştirilmesi gereken özel görevler, işlev ve süreçler bulunuyor. DHL Freight’teki herkesin tek bir ekip gibi çalışması ise başarıya ulaşmamızı ve müşterilerimizi mutlu etmemizi sağlayan en önemli neden. Eğitimlerle bunu sağlamayı garanti altına alıyor, her çalışanımızın aynı kalite duygusuyla hizmet etmesini mümkün kılıyoruz.” diye ekledi. Dünyada 500.000’e yakın Deutsche Post DHL çalışanı, aynı uzmanlık eğitiminden geçiyor. Kırmızı pasaporta sahip olanlar, dilediklerinde herhangi bir ülkedeki Deutsche Post DHL merkezine iş başvurusu yaparken bu pasaportları uzmanlık alanlarının bir ispatı olarak gösterebiliyor.

Kaynak: lojiport.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr