Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD SEKTÖRLE ZİRVEDE BULUŞUYOR

UTİKAD SEKTÖRLE ZİRVEDE BULUŞUYOR

UTİKAD SEKTÖRLE ZİRVEDE BULUŞUYOR04.04.2017Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, 5 Nisan 2017 (yarın) tarihinde ikincisi düzenlenen Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nde sektör temsilcileri ile buluşuyor.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener’in açılış konuşmasını yapacağı zirvede; Türk ekonomisinin büyüme ve genişleme stratejileri tartışılırken bu süreçte lojistik sektörünün rolü de masaya yatırılıyor.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, bu yıl da lojistik zirvesindeki yerini alıyor. Birincisi 12 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Hilton Bomonti Otel’de düzenlenen, kamu ve özel sektörden güçlü bir katılımın sağlandığı Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin ikincisi 5 Nisan 2017 tarihinde (yarın)  gerçekleştiriliyor.

UTA Lojistik Dergisi tarafından Ekonomi Bakanlığı, sektörel birlik ve derneklerin desteğiyle düzenlenen zirvede; Türk ekonomisinin büyüme dinamikleri ve yeni pazar hedefleri tartışılırken, bu büyüme ve genişleme stratejilerinde lojistik sektörünün oynayacağı rol ele alınıyor. Bu çerçevede tüm taşıma modları tartışılıyor, içinde bulunduğumuz coğrafyada uluslararası lojistik projeler gözden geçiriliyor, tekstil, otomotiv, enerji, petrol, gıda gibi reel sektörlerin büyüme hedefleriyle birlikte lojistik dünyasından beklentileri ortaya konuyor.

Zirvenin açılış konuşmasını yapacak olan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, “Ekonomiye Yön Verenlerin Penceresinden” konulu ilk ana oturumun da moderatörlüğünü üstlenecek. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK Lojistik İş Konseyi Başkanı Turgut Erkeskin’in moderatörlüğünü yapacağı “Türkiye’nin Denizyolu Yük Taşımacılığında Geldiği Nokta, Fırsatlar ve Sorunlar” konulu oturuma UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRKLİM Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Dölen de konuşmacı olarak katılacak.  

Zirvede; Türk ekonomisinin büyüme dinamikleri, kısa ve orta vadede atılması gereken adımlar, lojistik yapılanmanın etkileri, dış ticaretin rekabetçi konumu, lojistik sektörünün Türk ekonomisine etki analizi gibi konuların tartışılacağı ana oturumun yanı sıra paralel oturumlar da gerçekleşecek.

Bakanlık ve kamu kurumlarının üst düzey yöneticileri ile özel sektör temsilcilerinin bir araya geleceği gala yemeği ile sona erecek zirvede ‘Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri 2017’ de sahiplerini bulacak.

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi ile ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr