Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GEFCO NAVLUN SEVKİYATINDA ATAMA

GEFCO NAVLUN SEVKİYATINDA ATAMA

GEFCO NAVLUN SEVKİYATINDA ATAMA04.04.2017Avrupa, ABD ve Asya’da büyük dönüşüm projelerini yürüten Anthony Gunn, GEFCO’nun endüstriyel lojistik alanındaki konumunu güçlendirme ve Navlun sevkiyatı faaliyetlerinin karlı büyümesinden sorumlu olacak.

2000’de girdiği ve önceden Menlo olarak bilinen XPO Logistics’te Avrupa Genel Müdürü olarak görev yapan Gunn, 16 yıl boyunca bölgenin cirosunu ve kârını ikiye katlayan uzmanlardan oluşan bir ekip oluşturdu.

Anthony Gunn konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Küresel oyuncularla uzun ömürlü işbirlikleri kurma konusunda eşsiz bir uzmanlığı bulunan, otomotiv ve endüstriyel lojistikte lider konumdaki GEFCO Grubuna katıldığım için mutluyum. GEFCO içerisinde, stratejik koridorlar geliştirmek ve dijitalleşmede daha ileriye gitmek gibi müşterilerimize avantaj sağlayacak sinerjiler için çok sayıda fırsat görüyorum. Ekiplerimiz, müşterilerimizin tedarik zincirleri ile birlikte büyümelerini ve rekabet güçlerinin geliştirilmesini desteklemeye kararlı."

Kariyerine savunma sanayiinde satın alma ve tedarik hizmetlerinde başlayan Gunn, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da lider konumdaki Amerikalı bir imalatçının tedarik zinciri yönetiminden sorumlu olduğu yarı iletken endüstrisine geçti.

Anthony Gunn, Edinburgh Napier Üniversitesi'nden MBA derecesine sahiptir.

Kaynak: lojiport.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr