Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ÖDÜLLER UTİKAD ÜYELERİNİN OLDU

ÖDÜLLER UTİKAD ÜYELERİNİN OLDU

ÖDÜLLER UTİKAD ÜYELERİNİN OLDU28.03.2017Turkish Cargo büyümesine katkı sağlayan iş ortakları ile 28 Şubat’ta Pullman Otel İstanbul Airport and Convention Center’da bir araya geldi. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Turkish Cargo Ödül Töreni’nde, ödüllerin sahibi UTİKAD üyesi firmalar oldu. 

Ödül törenine THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, THY Kargo Başkanı Şeref Kazancı, Turkish Cargo yöneticileri, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve UTİKAD üyesi firmaların da aralarında yer aldığı acente temsilcileri katıldı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, “Acenteler ve Turkish Cargo çalışanları olarak yer aldığımız lojistik hizmet sektöründe müşteri memnuniyeti büyük önem taşımaktadır. Bu memnuniyeti sağlayacak kalite düzeyinin yakalanması için tüm paydaşlar olarak bir arada çalışmalıyız” diye konuştu. Özen’in ardından kürsüye çıkan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, Turkish Cargo’nun sektördeki önemine değindi. Eldener, “Turkish Cargo ile iş birliğimiz sürüyor. Önümüzdeki dönemde ortak bir çalıştay düzenleyerek sektör sorunlarını birlikte gözden geçireceğiz” dedi.

Gecede Turkish Cargo’ya Türkiye genelinde en büyük desteği veren acenteler AS-AV International Transport, TOLL Global Forwarding Turkey, DHL Global Forwarding, Schenker Arkas Nakliyat, Atılım Uluslararası Nakliyat, Mars Hava ve Deniz Kargo, Yeditepe Taşımacılık, Fedex Trade Networks, DSV Hava ve Deniz Taşımacılık ve Genel Transport Nakliyat’a plaketleri takdim edildi. Antalya çıkışlı en büyük desteği veren acente DSV Hava ve Deniz Taşımacılık (Antalya) olurken, 2016 yılında Sabiha Gökçen çıkışlı en iyi acente ise PTS Paket Taşımacılık Sistemleri oldu.

UTİKAD üyesi firmalar ödüllerin sahibi olurken Turkish Cargo, geceye katılan acente temsilcilerini çeşitli sürprizlerle de ödüllendirdi. Yapılan çekilişle birçok davetli Avrupa, Uzakdoğu, Amerika, Afrika ve Ortadoğu noktalarına olmak üzere çift kişilik uçak biletleri ve Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonu olan Euroleague Final Four İstanbul karşılaşmalarına bilet almaya hak kazandı.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr