Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ’NDE “LOJİSTİK YÖNETİMİ VE HUKUKİ BOYUTU” PANELİ DÜZENLENECEK

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ’NDE “LOJİSTİK YÖNETİMİ VE HUKUKİ BOYUTU” PANELİ DÜZENLENECEK

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ’NDE “LOJİSTİK YÖNETİMİ VE HUKUKİ BOYUTU” PANELİ DÜZENLENECEK28.02.2017Beykoz Üniversitesi ve İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu işbirliği ile 3 Mart’ta “Lojistik Yönetimi ve Hukuki Boyutu” konulu bir panel gerçekleştirilecek. Beykoz Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi'nde yapılacak panelin açılış konuşmalarını Beykoz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Egemen Gürsel Ankaralı yapacak.

Açılış konuşmalarının ardından; 2 oturum gerçekleştirilecek. Oturumlar ve konuşmacılar şu şekilde olacak:

1.OTURUM

Oturum Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı

Konuşmacılar:

Cavit Uğur, UTİKAD Genel Müdürü, “Lojistik Mevzuatı, Uygulamalar ve Gelecek”

Av. Burcu Çotuksöken, İstanbul Barosu Lojistik Ve Taşıma Hukuku Komisyonu Üyesi / Beykoz Üniversitesi Öğretim Görevlisi “Lojistik Sektöründe Asıl İşveren Alt İşveren İlişkisi ve Bu İlişkiden Doğan Davaların Yargıtay Kararlarına Yansıması”

Yrd. Doç. Dr. Ezgi Uzel Aydınocak, Beykoz Üniversitesi İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi, “Tehlikeli Maddelerin Taşınması ile İlgili Kurallar, Uygulamadan Kaynaklanan Sorunlar, Mevzuat ve ADR Karşılaştırması”

2.OTURUM

Oturum Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Ülgen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı E. Başkanı/Türk Ticaret Kanunu’nu Hazırlayan Komisyon /Sigorta Hukuku Ve Taşıma Hukuku Alt Komisyonu Başkanı

Konuşmacılar

Av. Egemen Gürsel Ankaralı, İstanbul Barosu Lojistik Ve Taşıma Hukuku Komisyonu Başkanı, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Öğretim Görevlisi, “CMR Konvansiyonu ve CMR Sorumluluk Sigortaları”

Yrd. Doç. Dr. Türkay Özdemir, İ.Ü Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Öğretim Üyesi /Lojistik Hukuku Öğretim Üyesi, Lojistik Ve Taşıma Hukuku Derneği (LOTHED) YK Başkanı, “Montreal Konvansiyonunda Hava Taşıyıcısının Sorumluluğu”

Prof. Dr. Kerim Atamer, Türk Ticaret Kanunu’nu Hazırlayan Komisyon Üyesi, “Karma Taşımalar”

Kaynak: yesillojistikciler.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr