Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİK 2 BİN ŞOFÖRE İŞ VERECEK

EKOL LOJİSTİK 2 BİN ŞOFÖRE İŞ VERECEK

EKOL LOJİSTİK 2 BİN ŞOFÖRE İŞ VERECEK 22.02.2017Ekol Lojistik ses getirecek ve sektörde yeni bir devri başlatacak özel bir uygulamaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Ekol Lojistik'te çalışan 2 binin üzerindeki şoför artık firmanın satış ve pazarlama elamanı gibi çalışacak. Altyapının hazırlanmasıyla birlikte Temmuz ayında devreye girecek uygulama ile sürücülerin hem gelirinin hem niteliklerinin artırılması hedefleniyor.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, büyük heyecan duyuyorum dediği yeni projesini açıkladı. "Satış ve pazarlama bölümüne 2 bin kişi ekliyoruz" diyerek yeni projesini anlatan Musul, firmalarında 2 binin üzerinde sürücünün çalıştığını ve bu kişilerin kendilerinden çok daha fazla müşteriyle temas ettiklerini belirterek artık onların Ekol Lojistik'in satış ve pazarlama elemanı gibi çalışacaklarını söyledi.

Yeni uygulamanın Temmuz ayında başlamasını umduklarını aktaran Musul, "Çalışan şoförlerimiz artık satış ve pazarlama bölümüne ait olacak. Mobil uygulama ile sürücüler bilgi alan, operasyonel hataları gözlemleyen, müşterilere Ekol'ü anlatan, değer zincirinin içerisinde en kritik halkalardan biri olacak. Gelirlerini ve niteliklerini artıracağız. Araç kabinini bir ofise çevericeğiz ve sürekli onlarla görüntülü ve sesli iletişim halinde olacağız. Bunun için yazılım çalışmalarımız devam ediyor. Sürücülerimize eğitim verecegiz ve Temmuz ayı gibi 2 binin üzerindeki yeni elemanımız göreve başlayacak" dedi.

Kaynak: transmedya.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr