Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / HAMBURG SÜD İLE MAERSK LİNE SLOT ANLAŞMASI İMZALADI

HAMBURG SÜD İLE MAERSK LİNE SLOT ANLAŞMASI İMZALADI

HAMBURG SÜD İLE MAERSK LİNE SLOT ANLAŞMASI İMZALADI07.02.2017

Hamburg Süd ve Maersk Line, Doğu - Batı nakliye hatları için slot anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Hamburg Süd, 2M ittifakının Doğu - Batı nakliye hatlarında slot paylaşımı gerçekleştirebilecek.

A.P. Möller Maersk Group tarafından satın alınan, Alman konteyner hat operatörü Hamburg Süd ile Maersk Line arasında slot anlaşması imzalandı.

Anlaşmaya göre, Hamburg Süd ve Maersk Line, Doğu - Batı nakliye hatları için slot anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Hamburg Süd, 2M ittifakının Doğu - Batı nakliye hatlarında slot paylaşımı gerçekleştirebilecek.

Hamburg Süd'ün Doğu - Batı nakliye hatlarındaki elini güçlendirecek olan anlaşmayı Hamburg Süd İcra Kurulu Üyesi Frank Smet, 'Hamburg Süd olarak Maersk Line ile yaptığımız anlaşmadan çok memnunuz. Müşterilerimiz bu anlaşma ile daha fazla limana daha hızlı ulaşacaklar' sözleriyle duyurdu.

Maersk Line Operasyon Sorumlusu Soren Toft, 'Bu anlaşma ile ek hacimleri karşılayabileceğiz ve filomuzu daha etkin daha verimli kullanabileceğiz. Ayrıca müşteri portföyümüzü arttırma fırsatı elde edeceğiz' dedi.

1 Nisan 2017 tarihinde hayata geçecek slot anlaşması dahilinde Hamburg Süd; Asya-Kuzey Avrupa'da haftada 5 sefer, Asya-Batı Akdeniz'de haftada 2 sefer, Asya-Batı ABD'de haftada 4 sefer, Asya-Doğu ABD'de haftada 3 sefer ve Transatlantik'te haftada 2 sefer gerçekleştirecek.

Kaynak: lojiport.com

 

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr