Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL, LOJİSTİKTE DÜNYA MARKASI OLUYOR

EKOL, LOJİSTİKTE DÜNYA MARKASI OLUYOR

EKOL, LOJİSTİKTE DÜNYA MARKASI OLUYOR02.01.2017

EKOL Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “5 bin 500 araçlık genç - çevreci filomuz, 6.500’ü aşkın çokuluslu çalışanımızla, farklı sektörlerdeki müşterilerimize lojistik ve tedarik zinciri çözümleri sunuyoruz” dedi.

Üçüncü parti lojistik hizmetleri sunan bütünleşik bir şirket yapısına sahip Ekol Lojistik, sektöründe küresel marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. EKOL Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “Faaliyete başladığımız 1990’dan itibaren odak noktamızda hep koşulsuz müşteri memnuniyetini ve Avrupa’da sektörümüzün en çok tercih edilen markalarından biri olmayı tuttuk” dedi. Farklı sektörlerden müşterilere lojistik ve tedarik zinciri çözümleri sunduklarını vurgulayan Musul, şöyle konuştu:

ENTEGRE LOJİSTİK HİZMETİ

“Uzun yılların verdiği tecrübe, üst düzey teknoloji uygulamalarımız ve 6 bin 500’ü aşkın çokuluslu çalışanımızla; Türkiye, Almanya, İtalya, Romanya, Fransa, Yunanistan, Ukrayna, Bosna, Macaristan, İspanya, Polonya, Bulgaristan, Çekya ve İran’da en son teknolojiye sahip dağıtım merkezlerimiz ve 5 bin 500 araçlık genç ve çevreci filomuzla, değişen uluslararası pazarların her türlü ihtiyaçlarına uygun hizmet için çalışıyoruz. Uçtan uca tedarik zinciri yönetimi çözümlerimiz, en gelişmiş intermodal ve taşımacılık ekipmanlarımızla geniş ve kapsamlı depo ve x-dock tesislerimiz ile hem Türkiye’de hem de Avrupa’da öncü entegre lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer alıyoruz.”

TÜRKİYE MARKASINA KATKI

Lojistik sektörünün de Turquality Programı kapsamına alınmasını gönülden desteklediklerini söyleyen Ahmet Musul, “Kurumsal gelişimini tamamlamış güçlü sektör temsilcilerinin alacağı bu destek sadece programa dahil olan kurumlara değil, Türkiye markasına da büyük katkı sağlayacaktır” görüşünü dile getirdi. Turquality programının hizmet sektörlerine açılmasının gündeme geldiği ilk gün itibariyle Ekol olarak kurum içi çalışmalara başladıklarını ve tüm iş süreçlerini Turquality modeline göre gözden geçirdiklerini anlatan Musul şöyle devam etti: “Türkiye haricinde 13 ülkede daha bayrağımızı dalgalandıran, hali hazırda cirosunun yüzde 25’ini bu ülkelerden elde eden bir kurum olarak Turquality için yaptığımız bu ön çalışmaların bile markalaşma yolculuğumuza ivme kazandırdığını söyleyebiliriz. Bizim çok net bir hedefimiz var, bu da Avrupa’nın en çok tercih tercih edilen lojistik markalarından biri olmak. Bu yolda yürürken Turquality bize çok büyük ivme kazandıracak, bir Türk markası olarak Avrupalı rakiplerimizin önüne geçmemizi sağlayacak.”

Kaynak: lojiport.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr