Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN LOJİSTİK’TEN İNOVASYONA DESTEK

ALIŞAN LOJİSTİK’TEN İNOVASYONA DESTEK

ALIŞAN LOJİSTİK’TEN İNOVASYONA DESTEK22.12.2016Binlerce öğrencinin enerji tasarruflu araç tasarlayıp üreterek katıldığı Shell Eco-marathon, bu yıl ikinci kez Türkiye’de düzenlendi. Projenin yurt dışı etabında geçtiğimiz yıl takım araçlarının İstanbul-Londra arasındaki transferlerine destek veren Alışan Lojistik; katkılarından dolayı ödüllendirildi.

Alışan Lojistik; yatırımlarının yanı sıra, sosyal sorumluluk bilincinde gerçekleştirdiği projeler ile de adından söz ettiriyor. Gençleri ve yenilikçi fikirleri desteklemeyi kendine misyon edinen Alışan Lojistik; gençlerin mühendislik, tasarım ve inovasyon alanında gelişimine destek veren Shell Eco-marathon’un Türkiye’den Avrupa’ya giden takımlarına destek oluyor.

Geçen yıl Shell Eco-marathon kapsamında 16 aracın transferini sağlayan Alışan Lojistik; ödüle layık görüldü. Shell Eco-marathon’da hidrojen, elektrik gibi geleceğin enerji kaynaklarıyla çalışan prototip otomobiller üreterek yarışan gençleri destekleyen Alışan Lojistik, 7 üniversite ve liseden 60 öğrencinin katılımıyla düzenlenen törende ödül aldı.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, törenin açılış konuşmasını yaparak “Shell Eco-marathon’a katılarak mühendislik ve tasarım yeteneklerini sergileyen ve yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak prototip otomobiller üreten gençlerimizin göstermiş olduğu başarılarla hepimiz büyük gurur duyuyoruz. Bugün aramızda çok değerli bir konuğumuz var, Alışan Lojistik’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan. Alışan Lojistik, 2009 yılından bu yana takımlarımızın araçlarını Türkiye’den Avrupa’ya taşıyor ve ülkemize geri getiriyor; gençlerimize çok önemli bir destek sağlıyor. Ertuğrul Alışan’a ve tüm Alışan Lojistik ekibine katkıları için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi ve Ertuğrul Alışan’a teşekkür plaketini verdi.

Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan, bu önemli organizasyona bir kez daha katkı sağlamaktan onur duyduğunu belirterek, “Alışan Group olarak sektördeki yatırımlarımızın yanı sıra; sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiğimiz projelere de çok önem veriyoruz. Bu kapsamda; özellikle gençlerin eğitimine katkı sağlayacak projeleri desteklemeye özen gösteriyoruz.  Shell Eco-marathon, bu misyonumuz ile dâhil olmak istediğimiz ve gönülden inandığımız projelerden biri. Bu anlamda yarışmaya katılan bütün öğrencilere destek vermeye devam ederek, önümüzdeki yıl yarışmaya katılan 3 öğrenciye de burs vereceğiz. Alışan Lojistik olarak, Shell Eco-marathon’a verdiğimiz anlamlı desteğin gururunu yaşamaktayız.” diye konuştu.

Kaynak: lojiyol.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr