Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / LOGİTRANS YİNE KAPSAMLI BİR ETKİNLİK PROGRAMIYLA BULUŞTURUYOR

LOGİTRANS YİNE KAPSAMLI BİR ETKİNLİK PROGRAMIYLA BULUŞTURUYOR

LOGİTRANS YİNE KAPSAMLI BİR ETKİNLİK PROGRAMIYLA BULUŞTURUYOR03.11.2016logitrans her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı konuların lojistik başlığı altında buluşmasını sağlayan bir etkinlik programıyla, niteliği kadar içeriğiyle de dolu bir organizasyonu sizlerle buluşturuyor.

Üç gün boyunca farklı konu başlıklarının tartışıldığı etkinlik programında, birbirinden değerli konuşmacılar konularla ilgili görüş ve önerilerini paylaşarak, lojistik sektörünün yarınını belirleyecekleri bir programa imza atacaklar. Lojistiğin devlerinin buluştuğu kilit bir fuar olma niteliği taşıyan logitrans, 2016 programında Türkiye ve Almanya’dan katılacak moderatörler eşliğinde bu yıl da sektörün belirleyicisi olma özelliğine sahip içerikte bir panel programıyla üç gün boyunca dinleyicilere dopdolu bir organizasyon sunuyor.

PeriLog ve Endüstri 4.0 Alman Know-How’ı ile Tartışılıyor.

Açılış konuşmalarını EKO MMI Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun, Messe München Yönetim Kurulu üyesi Gerhard Gerritzen ve Almanya Federal Ulaştırma ve Dijital Altyapı Bakan Müsteşarı Rainer Bomba’nın yapacağı programda  “Uluslararası Tedarik Zincirinde Türkiye’nin Rolü - Gelecekte neler olacak?” konu başlıklı açılış paneliyle Alman Lojistik Konfederasyonu BVL’nin Y.K Başkanı Prof. Dr.-Ing. Thomas Wimmer’ın moderatörlüğünde UND Başkanı Çetin Nuhoğlu ve UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin ve Alman lojistik endüstrisinin önde gelen isimleri uluslararası sistem ve Türkiye’nin geleceğinden bahsedecekler.

Her yıl olduğu gibi BVL’nin düzenlediği “Uluslararası PeriLog Konferansı”, bu yıl da “Çabuk Bozulabilen Ürünlerde Tedarik Zinciri Yönetimi” konu başlıklı konferansında değerli konuşmacılarıyla önemli bir organizasyona daha imza atacaklar. Fraunhofer Enstitüsünün “Endüstri 4.0 ve Tedarik Zinciri Yönetimi” konu başlıklı panelinde açılış konuşmasını Dr. Şevket Akınlar yaparken, Ekol Lojistik AR-GE Direktörü Erdem Özsalih ve BSH Ev Aletleri Tedarik Zinciri Üst Düzey Yöneticisi Tolgay Nur konuyu detaylarıyla tartışacaklar.

logitrans Yine Kapsamlı Bir Etkinlik Programıyla Buluşturuyor

Air Cargo Eurasia Hızla Büyüyor: İstanbul Yeni Havalimanı da logitrans’da

Dünyanın bir numaralı hava kargo şirketlerini bir araya toplayan Air Cargo Eurasia konsepti kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili ilk açıklamalar logitrans’da yapılacak. İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. adına Ticari Anlaşmalar Müdürü Abdullah Nergi, “Geleceğin Global Lojistik Merkezi: İstanbul Yeni Havalimanı” başlığıyla kapsamlı bir sunum gerçekleştirerek hava kargo operasyonları ile ilgili tüm soruları yanıtlayacak. Ayrıca Hava Kargo Komitesi’nin (ACC) organizatörlüğünü yaptığı “Elektronik Konşimento ve e-Yük Sistemleri” konu başlıklı panel düzenlenecek. Moderatörlüğünü Qatar Airways Kargo Müdürü Serkan Demirkan’ın yaptığı panelde Turkish Cargo Kargo Operasyonları Başkan Yardımcısı Serdar Demir, Lufthansa Cargo Türkiye Genel Müdürü Hasan Hatipoğlu, Emirates Airline Türkiye Kargo Müdürü Feza Erdoğan, UTİKAD Y.K üyesi Arif Badur ile IATA Türkiye, Azerbaycan ve Türkmenistan Proje Müdürü Okan Oğur konuşmacı olarak yer alacaklar.

Lojistiğe En Çok Vurgu Yapan Ticaret Odası Aliağa da Konferansını logitrans’da Düzenliyor.

Aliağa Ticaret Odası’nın düzenlediği konferansta “Aliağa Lojistik ve Yatırım Cazibe Merkezi” ve “Liman Hizmet Kalitesinin Arttırılması ve Müşteri Talepleri” başlıklı iki farklı konu kapsamlı olarak alt başlıklarıyla ele alınacak.

İGEME Yurt Dışı Pazarlama Koordinatörü Ziya Perçinel’in “Yeni Başlayanlar İçin: İhracat” konu başlığı altındaki iki gün sürecek kapsamlı sunumuyla İhracatı Geliştirme Merkezi de programda yer alacak.

Atlas’lar logitrans’da Sahiplerini Buluyor.

Lojistik sektörünün “en”leri, Atlas Ödülleri’ne 17 Kasım Perşembe günü saat 11:00’de logitrans fuarı sırasında 9. Salondaki forum alanında düzenlenen tören ile sahip olacaklar. Bu yıl lojistiğe önemli katkı sağlayan ihracatçıların da ödüllendirileceği belirtilen yarışmada kurumların yanısıra sektör profesyonelleri de ödül alacaklar.

Kaynak: kargohaber.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr