Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / ATLAS LOJİSTİK ÖDÜLÜ YARIŞMASI’NA SEÇİN SEÇİLİN!

ATLAS LOJİSTİK ÖDÜLÜ YARIŞMASI’NA SEÇİN SEÇİLİN!

ATLAS LOJİSTİK ÖDÜLÜ YARIŞMASI’NA SEÇİN SEÇİLİN!26.10.2016

Bu yıl 7. kez düzenlenen ATLAS Lojistik Ödülü yarışması için çalışmalar son aşamaya geldi. Her yıl taşımacılık ve lojistik endüstrisinin seçilmiş şirketlerini, yöneticilerini ve projelerini ödüllendiren yarışmada dış ticaret şirketlerine de ödül verilecek

Bu yıl ilk kez lojistik sektörünün gelişimine katkıda bulunan ihracatçılarımızı da ödüllendiriyoruz. Bunu da lojistik şirketlerimizin önerilerine göre belirliyoruz.’ diyen Atlas Lojistik Ödülleri Komitesi Üyesi UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Lojistikçilerimiz; sektörümüze yeni pazarlar açan ve iş olanakları yaratan ihracat şirketlerimizden hangilerinin ödüllendirilmesini istiyorsa isimlerini önerecek. Adaylar arasından jüri tarafından yapılacak değerlendirmeye göre belirlenecek olan şirketlerin ödülleri, 17 Kasım 2016 tarihinde yapılacak bir törenle sahiplerine verilecek.”

Erkeskin, lojistikçilere çağrı yaparak; ‘Lojistik Pazarının Gelişimine Katkı Ödülü için aday önererek müşterilerinize değer verdiğinizi gösterin’ şeklinde konuştu.

Lojistik Ödülleri 2016 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

Kaynak: lojiport.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr