Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GEMLINE DENİZCİLİK 20. YILINI KUTLUYOR

GEMLINE DENİZCİLİK 20. YILINI KUTLUYOR

GEMLINE DENİZCİLİK 20. YILINI KUTLUYOR25.10.2016Gemline Denizcilik 2016 yılında 20.yılını Bursa’da düzenlenecek olan Blok Mermer Fuarındaki standında müşterileri ile kutluyor.

20 seneyi aşkın süredir uluslararası denizcilik sektöründe olduklarını belirten Gemline Denizcilik Genel Müdürü Mustafa Harun Gençoğlu “Gelişen iş hacmi ile birlikte sektörün farklı bölümlerinde faaliyet gösteriyoruz. Gemline Denizcilik ağırlıklı olarak konteyner taşımacılığı, gemi kiralama ve acentelik alanında çalışmaktadır” diye konuştu. Uzun zamandır sektörü etkilemekte olan global krizlere rağmen şirketin büyüme hızında dengeli bir ivme yakalandığını ve bu krizlerin sektördeki tüm firmaların ortak hareketi ile aşılabileceğinin altını çizen Gençoğlu, “Firma olarak en önemli özelliğimiz müşterilerimiz ile geliştirilen güven, destek ve istikrar. Yıllardır bizi seçen, güvenilirliğimizin ve işimize verdiğimiz değerin farkında olan müşterilerimiz için her zaman istekleri doğrultusunda yüklerini zamanında, kalite standartlarımıza uygun olarak tüm dünyaya taşıyacağız. Biz müşterilerimizden aldığımız destekle sektörümüzde daha uzun yıllar büyüyerek birlikte olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bu yıl 2. kez düzenlenen Bursa Blok Mermer Fuarı’na katılacak olan Gemline Denizcilik, sektördeki gelişmeleri ve beklentileri yakından takip etmek adına yurt dışından gelecek olan profesyonel ziyaretçilerle aynı çatı altında buluşacak.

 

 

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr