Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD ÇALIŞMA GRUPLARI ÇALIŞTAYI BUGÜN İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR

UTİKAD ÇALIŞMA GRUPLARI ÇALIŞTAYI BUGÜN İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR

UTİKAD ÇALIŞMA GRUPLARI ÇALIŞTAYI BUGÜN İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR18.10.2016

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Çalışma Grupları Çalıştayı’nda ikinci kez sektörün nabzını tutuyor. Lojistik sektörü için 2017 yılının yol haritasının da çizileceği UTİKAD 2. Çalışma Grupları Çalıştayı, 18 Ekim 2016 tarihinde (bugün), Taksim InterContinental Otel’de saat 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

UTİKAD Yönetim Kurulu üyelerinin başkanlık ettiği ve dernek üyesi şirketlerin temsilcileri ile yöneticilerinin görev aldığı UTİKAD Çalışma Gruplarının yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve sektördeki güncel konular bu çalıştayda ele alınıyor.

UTİKAD tarafından ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Çalışma Grupları Çalıştayı’nın ikincisi 18 Ekim 2016 tarihinde (bugün) saat 14.00-18.00 saatleri arasında düzenleniyor. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin’in açılış konuşması ile başlayacak olan UTİKAD 2. Çalışma Grupları Çalıştayı’nda; Havayolu, Karayolu, Denizyolu, Demiryolu ve İntermodal ile Gümrük ve Antrepo Çalışma Gruplarının faaliyetleri UTİKAD üyesi firmaların yöneticilerinin katılımı ile paylaşılıyor.

UTİKAD Çalışma Grupları, lojistik sektöründe yaşanan sorunların giderilmesi için yapılması gerekenleri kurumlar nezdinde değerlendirip, Türk lojistik sektörünün gelişimi için öneriler geliştiriyor. Mesleki deneyimler ve ortak akıl ile oluşturulan bu öneriler UTİKAD çatısı altında ilgili makamlara iletilerek sorunların çözümü için güç birliği sağlanmış oluyor.

Bu çalıştayda Çalışma Grupları başkanları, yıl boyunca yürütülen faaliyetler ile ilgili üye şirketlerin yöneticilerine bilgi aktarıyor. Sorunların çözümü için çalışma gruplarının yapmış oldukları çalışmaların değerlendirilmesinin yanında, lojistik sektörünün yaşadığı ve önümüzdeki dönemde gündeme alınması talep edilen sorunlar da UTİKAD üyesi firmaların yöneticileri tarafından bu çalıştayda dile getiriliyor.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur moderatörlüğünde Taksim InterContinental’de gerçekleşecek ve lojistik sektörüne dair 2017 yol haritasının da çizileceği çalıştaya hem çalışma grubu üyeleri hem de dernek üyesi firmalarda görev yapan yöneticiler katılabiliyor.

UTİKAD

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr